ALMANYA’DA SAĞLIK TURİZMİ OFİSİNİZ HAZIR!

ALMANYA’DA SAĞLIK TURİZMİ OFİSİNİZ HAZIR!

AVRUPA’NIN BULUŞMA NOKTASI TC MEDİCAL POİNT İLK OFİSİNİ TÜRK SAĞLIK KURULUŞLARINA HİZMET İÇİN MÜNİH’DE AÇIYOR…

 

Almanya’da uzun yıllar etkinlik organizasyonu, fuar organizatörlüğü ve hizmetler sektöründe faaliyet gösteren Sayın Tuncay Yıldırım’ın  girişimiyle kurulan TC MEDİCAL POİNT ilk şubesini Avrupa’nın kalbi Almanya'nın Bavyera eyâletinin başkenti, Berlin ve Hamburg’dan sonra en büyük kenti Münih de açıyor.

Şube sayısını kısa sürede Avrupa’da 5 tüm Dünya’da ise 20 ye çıkartmayı hedefleyen TC MEDİCAL POİNT GmbH açacağı şubelerde Türk sağlık sektörünün ihtiyaçlarını doğru analiz ediyor ve vereceği hizmetlerle fark yaratmayı amaçlıyor…

İlki Münih’de açılacak olan, Paylaşımlı ofis ve Özel oda kiralama konseptinde hizmet verecek olan merkezin başlıca özellikleri;

- Alman ülke kodlu size özel telefon numarası ve çağrı merkezi hizmeti,
- Sekretarya, misafir karşılama hizmeti,
- Kargo-posta kabul gönderim ve depolama hizmeti,
- Size özel temel sağlık ekipmanları bulunan dekorasyonlu hasta görüşme ve ön tanı odaları,
- Sunumlarınız ve grup toplantılarınız için toplantı-seminer salonu,
- Ücretsiz Coffee Break ve servis hizmetleri,
- Alman Sigorta Şirketi ile anlaşma,
- Alman Kredi Kuruluşu ile hasta kredilendirme anlaşması,
- Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgeli Aracı Kurum üzerinden hasta transferi,
- Uluslararası Sağlık Turizmi Dernek Üyeliği, Avrupa Sağlık Kuruluşları ve profesyonelleri ile Network oluşturma,
- Avrupa özelinde Reklam, Tanıtım ve Pazarlama (Bilboard, TV, Radyo, Digital Baskı, Matbaa, Pr Ajans ve Sosyal Medya) hizmetleri,
- Aylık kira ödemeleriniz için %70 Ticaret Bakanlığı hedef ülke desteği,
- Ücretsiz Birim/Ön Tanı Merkezi/ Ofis teşvik danışmanlığı ve evrak takibi,
- Tüm giderler (İnternet, Elektrik, Su, Isıtma, Güvenlik, Temizlik, Vergi, Harç vb) hizmetler paylaşımlı ofis brüt kira bedeline dahildir.

 

 

TC MEDİCAL POİNT 10 Haziran 2023 Cumartesi günü Münih Ticaret Ateşeleri 
Sayın Ali Bayraktar, Recep Aslan destek ve işbirliğini esirgemeyen USTTAK Dernek Başkanı Sayın İnan Yaşar Türksoy ve Türkiye’den sağlık sektöründeki tecrübeleri ile bize yol gösterici olan klinik yöneticisi ve doktor dostlarımızın katılımıyla açılıyor.

Merkez bünyesinde oluşturulan sinerji ve işbirlikleri ile bir ofis olmanın ötesinde bir Sağlık Turizmi buluşma noktası niteliğinde olan "TC MEDİCAL POİNT Münih” Almanya’dan Avrupa’nın diğer ülkelerine güvenilir ve kolay erişim sağlamak isteyen Sağlık Turizmi Aracı Kuruluşları, Sağlık Tesisleri , Termal Tesisler, Yaşlı Bakım Merkezleri ve İş Birliği Kuruluşları için öne çıkan özellikleri ile Avrupa’da tek olma özelliği taşıyor.

Merkezde bulunan Alman Sigorta şirketi ve kredi kuruluşu tarafından yapılacak duyurular sayesinde Alman vatandaşları ofiste bulunan Türk Sağlık Turizmi kuruluşları ile her ay düzenlenecek çeşitli etkinliklerle bir araya gelecek.

Yine merkeze üye sağlık kuruluşları için Almanya genelinde ücretsiz Bilboard , TV ve Radyo reklamları aylık olarak yapılacak, Alman vatandaşlarının merkezi ziyaret etmesi sağlanacak olup, merkezde ayrıca verilecek olan ajans hizmetiyle Türk Sağlık Kuruluşları kendilerine özel reklam ve tanıtım faaliyetlerini için de dilerlerse profesyonel hizmet alabilecekler.

Türkiye’ye gelmek isteyen yada tedavi olarak ülkesine dönen sağlık turistleri için TC MEDİCAL POİNT tedavi öncesi ve sonrasında muhattap bulabilecekleri, güven veren bir buluşma noktası olacak.

Merkezin açılışı 10 Haziran 2023 Cumartesi yapılacak olup, sadece 2 gün sonra 12 Haziran 2023 Pazartesi günü merkezimiz hizmet vermeye başlayacaktır.

Saygılarımızla arz ederiz.

Merkezde yer almak isteyen firmalar için iletişim ve Ön Kayıt:

Whatsapp: +49 163 7412316