Akkuyu’dan Silifke Belediyesine Maddi Destek

Akkuyu’dan Silifke Belediyesine Maddi Destek

Gülnar Büyükeceli’de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali A. Ş. Silifke Belediyesine maddi yardımda bulundu.

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden Akkuyu Nükleer A.Ş. Kamu Kurumları ile İlişkiler Müdürü Aleksei Frolov 3.463.120.00 TL’lik yardım çekini  Başkan Altunok’a verdi.

Ziyarette konuşan Akkuyu Nükleer A.Ş. Kamu Kurumları ile İlişkiler Müdürü  Aleksei Frolov, “Gülnar’a bağlı Büyükeceli’de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santralinin kurulması aşamasında burada çalışanlar konaklama ve yaşam alanı olarak Silifke’yi tercih etmektedirler. Burada yaşayan halkı da düşünerek tüm insanların ve de özellikle gençlerin faydalanacağı sosyal tesis yapımı ve Belediye spor kulübüne destek vermek olmak amacıyla Silifke Belediyesine maddi yardımda bulunduk. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek 3.463.120.00’lik maddi yardım çekini Başkan Altunok’a teslim etti.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Silifke’de özellikle alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta konuşmasında, “Biz belediye olarak halkımızı modern ve  sağlıklı projelerle buluşturuyoruz. Alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiğimiz projelerimiz arasında, eğitim, spor ve yaşam alanları da ön planda yer almaktadır. Devam eden deniz sahili düzenleme projeleri, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, ırmak kenarı projemiz, yeni parkların oluşturulması, yeşil alan sayısının artırılmasının yanı sıra kültürel ve sosyal projelere de önem vermekteyiz. Belediyemiz kaynakları ve bugün bizlere sunulan bu maddi destekle ilçemiz ve halkımızı yeni, modern ve sağlıklı projelerle buluşturmaya devam edeceğiz. Yeni bir proje hazırlayarak modern ve sağlıklı donanımlarda hazırlanmış çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız için hizmetlerimizi hayata geçireceğiz. Destekleri için Akkuyu Nükleer A.Ş.’ne teşekkür ediyorum” dedi.