AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin, basın mensuplarıyla buluştu

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin, basın mensuplarıyla buluştu

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Yeni yönetim kurulunun tanıtıldığı toplantı da, yönetim kurulunun büyük ölçüde değiştiği görüldü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Murat Çetin’e sorulan sorular yerel seçimlere yönelik olduğu gözlendi.

 

Çetin,  Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi’nde düzenlenen programdaki konuşmasında, yönetim kurulu ve başkan yardımlarını kentin her kesimi kucaklayabilecek şekilde belirlediklerini söyledi. Yerel seçimler için çalmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmak için çalışmalara başladıklarını  ifade eden Çetin, şunları kaydetti: “Aziz milletimize, Gazi şehrimize açık, şeffaf ve iş birliğine dayalı bir siyaset anlayışıyla birlikte hareket edeceğiz.  Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımızın önderliğinde ve sizlerin desteği ve katkılarıyla  Türkiye yüzyılına yakışan bir Gaziantep’i her beraber inşa edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimler çok önemli. Bu hafta itibarıyla da sahalarda olmaya başlayacağız. Tüm kırsaldan başlayarak şehir merkezine doğru, yarın seçim olacakmış  gibi çalışmalarımızı yapacağız. Arkadaşlarıma çok güveniyorum.”

 

3 BELEDİYE BAŞKANIMIZDA DEVAM ETSİN İSTİYORUZ AMA...

 

AK Parti’nin 3 dönem kuralına takılacak olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun tekrar aday olmasını gönüllerinden geçirdiklerini ancak AK Parti Genel Merkezi’nin vereceği her türlü karara saygılı olduklarını ve yeni adaylarında yine aynı kalitede hizmet yarışı içerisinde olacak adaylar olacağını belirterek; “Belediye başkanlığı için adaylık düşünen arkadaşlarımız, Eylül ayına kadar görevlerinden istifa ederek, belediye başkanlığına adaylıklarını bize bildirmeleri ve daha sonrada seçim çalışmalarında mevcut belediye başkanlarına zarar vermeden devam edecek ve Aralık ayında beledişe başkanlarının belirlenme sürecinde, yaptıkları çalışmaların mükafatını belediye başkanı olarak almasalarda 1.sıra belediye meclis üyesi gösterilerek alacaklardır.” dedi.

 

YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ

 

Basın mensuplarının yerel seçim çalışmalarına yönelik sordukları sorulara ise; “Yönetimimiz yeni ancak hepsi bu partinin çeşitli kademelerinde yıllardar görev yapan kişiler olduğu için yerel seçimlere çok iyi hazırlanıyoruz. 2002 ruhuyla tüm ilçe belediyeleriyle birlikte 10’da 10 yapacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

AK Partiyi 2024 seçime taşıyacak ekip açıklandı

 

AK parti Gaziantep il başkanı Murat Çetin icra kurulu üyelerini basın toplantısıyla açıkladı.

 

İl Başkanı Çetin AK partiyi 2024 yerel seçime götürecek A takımını açıkladı. Çetin “Sayın Cumhurbaşkanı yerel seçimde de 3 dönem kuralını devam edecektir. Benim gönlümde 3 belediye başkanımızın da görevlerinin devam etmesinden yanayım. Yarın seçim olacak gibi teşkilatımız hazırdır. Hedefimiz belediye seçimlerinde 10’da on kazanmaktır. ” dedi.

 

AK Parti il başkanı Murat Çetin’in yaptığı konuşması şöyle: 

 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle 07.07.2023 tarihinde AK Parti Gaziantep İl Başkanı olarak çalışmaya başladığım günden bu yana şahsıma gerek telefon gerek ziyaretlerle teveccühlerini gösteren ve hayırlı olsun temennilerinde bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Öncelikle 12.07.2023 tarihinden itibaren il yönetiminde aktif görev almak, şehrimize, hemşehrilerimize ve davamıza hizmet etmek için hatırı sayılır oranda başvuru aldığımızı belirtmek isterim.

 

Hemşehrilerimizin yeni yönetime göstermiş oldukları ilgi ve il yönetim kadroları için yapmış oldukları başvuralar, bizler için mutluluk kaynağı oldu.

 

Yeni yönetim kurulumuz oluşturulurken, şehrimizin demografik yapısını ve mesleki dağılımını titizlikle göz önünde bulundurmuş, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve siyasetin öznesi kadınlarımızın aktif görev alabilmelerine özen gösterilmiştir.

 

Bu hususlar dikkate alınarak, şehrimizin beklentilerine karşılık verebilecek, her daim sahada ve ilk günkü aşkla çalışmalar yapabilecek, toplumumuzdaki her kesimini kucaklayabilecek bir yönetim için yaptığımız istişareler neticesinde yeni il yönetim kurulumuzu, il disiplin kurulumuz ile il demokrasi ve hakem kurullarımızı belirlemiş ve siz değerli basın mensupları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmıştık.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız talimatlar doğrultusunda; yeni kadromuzla çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan Kadın, Gençlik tüm kademelerimizle ve yerel yöneticilerimizle uyum içerisinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için çalışmalarımıza bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz.

 

14 ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde büyük bir özveriyle çalışan önceki dönem il yönetim kurulu üyelerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza da minnettarız. Aldığımız bayrağı en üst seviyeleri çıkarabilmek adına çok çalışacağız.

 

Aziz milletimize, Gazi şehrimize ve basın mensuplarımıza açık, şeffaf ve iş birliğine dayalı bir siyaset anlayışıyla hareket etmeye devam edeceğimizden kuşkunuz olmasın.

 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın önderliğinde, sizlerin de desteği ve katkılarıyla Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir Gaziantep için güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle yeni il yönetimimizde yer alan dava arkadaşlarım ile birazdan açıklayacağım il başkan yardımcılarımızı yürekten kutluyor; her birine görevlerinde kolaylıklar diliyorum.

 

Gazi şehrimiz, hemşehrilerimiz ve partimiz için hayırlara vesile olsun.