23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Coşkusu

Mersin/ Silifke Seyfettin Tatoğlu Ortaokulunda öğrenciler 23 Nisanı büyük bir coşku ile kutladılar.

 

Okul Müdürü Erdal Çelikel’in ‘‘Hoşgeldiniz’’ diyerek öğrencileri, öğretmenleri ve velileri karşılama konuşmasından sonra Türkçe Öğretmenleri Nuri Yıldırım, Nihal Kalın, Ahmet Dursun ve Nurçin Çolak’ın öğrencilerle birlikte hazırladığı tören çok beğenilerek büyük alkış aldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu, sonrasında günün anlamını belirten konuşmayı okul müdürümüz yaptı. Ardından 6/D sınıfından Hazal,  ‘‘Ben Mustafa Kemalim’’ şiirini okudu , 5/D sınıfı korosu çıkarak sunumlarını yaparak büyük beğeni topladılar. 5/B sınıfından Asya Çetin, ‘‘Yaşamak güzel şey’’ adlı şiirini okudu. Taşucu ortaokulundan Ayşenur Metin, ‘‘Egemenlik Ulusundur’’ şiirini okudu daha sonra büyük alkışlarla 5/B sınıfı kendi hazırladıkları dansı yaptılar. Taşucu ortaokulundan Orhan Kuzey ve Hilal Naz, ‘‘23 Nisan’’ şiirini okudular, ardından 5/D sınıfından Medine Karaer, ‘‘23 Nisan’’ adlı şiirini okudu.

 

 

6/B sınıfından güzel bir dans izledik ve Taşucu ortaokulundan Ayşe Naz, ‘‘Dünya Çocuk Bayramı’’ adlı şiirini okudu. 5/D sınıfından Arya Dölek, ‘‘Egemenlik Ulusundur’’ şiirini okudu. Ayşegül hocanın önderliğinde bir müzik grubu müziğini çaldı. Taşucu ortaokulundan Yusuf Bilgiç, ‘‘Hürriyet Bayramı’’ şiirini okudu. 6/B sınıfında Nur Meryem, ‘‘Hoş geldin 23 nisan’’ şiirini okudu.  7/E sınıfından güzel mi güzel bir dans izledik ve dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

 

 

Törenin sunumunu 6/A sınıfından Deniz Çınar Torun ve 7/E sınıfından Nisa yaparak büyük alkış ve beğeni aldılar.

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Nisan Coşkusu