16 yaşında nişanlandı ve öldürüldü

16 yaşında nişanlandı ve öldürüldü

Nişanlısı tarafından boğazı kesilerek öldürülen 16 yaşındaki Sıla için gözyaşları sel oldu , katil zanlısı havaalanında yakalandı.

Giresun'da kan donduran cinayette 16 yaşında olduğu öğrenilen Sıla Şentürk ailesinin zoruyla nişanlandığı kişi tarafından vahşice katledildi. Peki Sıla Şentürk kimdir? Giresun'da kan donduran bir olay yaşandı. 16 yaşında olduğu öğrenilen Sıla Şentürk ailesinin zoruyla nişanlandığı kişi tarafından vahşice katledildi. Hüseyin Can Gökçek adındaki cani Sıla Şentürk'ü boğazını keserek öldürdü. Katil Hüseyin Can Gökçek ise kaçmaya çalışırken polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Giresun'da meydana gelen bir olay Türkiye gündemine oturdu.

 

Zorla nişanlandırılan genç bir kız vahşice katledildi.

16 yaşında olduğu öğrenilen Sıla Şentürk'ün bağzı kesilerek öldürüldü. Cinayet zanlısı ise il dışına kaçmak üzereyken havalimanında yakalanarak gözaltına alındı. Sıla Şentürk kimdir? Sıla Şentürk Giresun'da yaşıyordu. 16 yaşında olan Sıla Şentürk tartıştığı kişi tarafında vahşice öldürüldü. Sıla Şentürk'ün zorla nişanlandırıldığı da iddia ediliyor. Sıla Şentürk Hüseyin Can Gökçek tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Sıla Şentürk ile ailesi tarafından nişanlandırdığı Hüseyin Can Gökçek arasında bilinmeyen nedenlerle başlayan tartışma vahşetle sonuçlandı. Sıla Şentürk'ü evde kanlar içinde gören işitme ve konuşma engelli babaanne, durumu komşularına ifade edip, yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sıla Şentürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Şentürk'ün cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

 

16 yaşında nişanlandırılan Sıla boğazı kesilerek öldürüldü.


Giresun'da 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek, ailesi tarafından nişanlandırılan 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ü bıçakla boğazını keserek öldürdü. Polis ekipleri, kaçan Gökçek'i il dışına çıkmak için gittiği havalimanında yakaladı.
Olay, sabah saatlerinde Erikliman köyünde meydana geldi. Babaannesine ait evde kalan Sıla Şentürk, bir süre önce ailesinin nişanlandırdığı Hüseyin Can Gökçek ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Gökçek, yanında getirdiği bıçakla Şentürk’ün boğazını kesti.


Küçük kız, kanlar içinde kalırken, Gökçek ise evden kaçtı. Aile fertlerinin olmadığı evde işitme ve konuşma engelli babaanne, durumu komşularına ifade edip, yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.