1. Ulusal Diş Hekimliği Sempozyumu Gaziantep’te Gerçekleşti

1. Ulusal Diş Hekimliği Sempozyumu Gaziantep’te Gerçekleşti

İmplantoloji, çene yüz cerrahisi ve modern diş hekimliği dallarında söz sahibi akademisyenler, en yeni vakaları ve araştırma sonuçlarını paylaşmak için Gaziantep’te buluştu.

İmplantoloji, çene yüz cerrahisi ve modern diş hekimliği dallarında söz sahibi akademisyenler, en yeni vakaları ve araştırma sonuçlarını paylaşmak için Gaziantep’te buluştu. Gaziantep - Kilis Diş Hekimleri Odası ve İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 1 Ulusal Diş hekimliği Sempozyumu 1 Şubat 2020 Cumartesi günü Gaziantep - Kilis Diş Hekimleri Odasının ev sahipliğinde Grand Hotel’in toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Gaziantep - Kilis Diş Hekimleri Odası ve İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin ortak düzenlemiş oldukları 1 Ulusal Diş Hekimliği sempozyumuna çok sayıda Akademisyen ve Diş hekimleri katıldı.

 

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tosun Tosun; Konuşmasında, Üniversite olarak bilimsel etkinliklere büyük önem verdiklerini ve bu sempozyumun devamı için desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Sempozyumun verimli geçtiğini belirten Gaziantep-Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt.Hasan Karabay, yaptığımız bu sempozyumdan dolayı çok mutluyuz. Gerek Gaziantep’deki diş hekimleri olsun gerekse çevre illerden gelen diş hekimleri olsun böyle bilimsel bir sempozyuma ihtiyaçları varmış. Bunu gördük. Diş hekimliği mesleğinin gelecek nesillere gelişerek aktarılmasını istediğimiz için böyle bir sempozyum gerçekleştirdik dedi. Konuşmacılara Gaziantep-Kilis Diş Hekimleri Oda Yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

 

Kendi alanlarında söz sahibi Akademisyenlerin katıldığı sempozyumda; ’’Periodontal Tedavide Diode Laser Kullanımı, Rejeneratif Endodonti, Pededontide Güncel Tedavi Yaklaşımı, Ortodontide Şeffaf Plaklar ile Tedavi Seçenekleri, Prostodontik Adezyon: Adheziv Simantasyon Up-To-Date, TME Düzensizliklerinin Tedavisinde Güncel Yaklaşım, İmplantolojide Yükleme Protokolleri, Total Dişsizliğin İmplantları ile Rehabilitasyonunda Hemen Yükleme Seçenekleri ,İmplanttolojide Başarının Püf Noktaları, Aşama, Aşama Cerrahi ve Protetik Yönlendirme ” gibi farklı konularda masaya yatırıldı.