Yaşam Hastanesi Bayram Boyunca Evde Kal Çağrısında Bulundu.

Yaşam Hastanesi Bayram Boyunca Evde Kal Çağrısında Bulundu.

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Halil Yenişekerci ve Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhekimi Dr.İdris Ertaşkın, Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundular.

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Halil Yenişekerci, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı süresince Koronavirüs (Covid-19) salgınının halk sağlığı açısından oluşturabileceği riskleri göz önüne alarak evde kal çağrısında bulundu.

Dr. Yenişekerci “Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın huzuru içindeyiz. Bizi biz yapan, manevi değerlerimizin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizin en güzel bir şekilde yaşandığı bayramların yaşatılması hepimizin sorumluluğudur. Bayramı hastanede geçirecek olan hastaların kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını dileyen Dr.Yenişekerci, "Özel Düztepe Yaşam Hastanesi'' olarak bayramı sağlık sıkıntıları yüzünden aileleri ile birlikte geçiremeyecek olan hastalarımızı yalnız bırakmayacak ve bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için yoğun çaba harcayacağız. Bu bayramda hastanemizde olup insanların sağlığı için fedakarca çalışacak olan hekim ve sağlık çalışanlarımıza şimdiden teşekkür ederim. Bayramın tüm insanlara önce sağlık olmak üzere huzur, mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.


Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhekimi Dr.İdris Ertaşkın, "Sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan, Ramazan Bayramının ilimiz Gaziantep'e, tüm yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diler, Gaziantep halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız." dedi.