Veda Mesajı

Veda Mesajı

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmet Başkanı Gökhan KURT görevinden ayrıldı.

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmet Başkanı Gökhan KURT ayrılığını şu sözlerle açıkladı:

 

Kıymetli mesai arkadaşlarım ; 5 yıla  yakın büyük bir onurla görev yaptığım Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmet Başkanlığından ayrılıyorum... 


Yaklaşık 5 yıllık görev sürem boyunca bana verilen görevleri, layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için gayret gösterdim. Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde devlet anlayışı ile tarafsız ve adil olarak hizmet etmeye gayret ettim. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım. Bana verilen görevleri yerine getirmenin huzuru ve Yaradana , yaratılana duymuş olduğumuz sevgi, muhabbet, bu mevki ve makamların bizlere milletin emaneti olduğu idraki ile hizmet etmeye çalıştım. Her zaman “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile hareket ettim.


Fırat’ın kenarında bir kuzuyu kurt kapsa bunun da hesabının bize sorulacağı hissiyatı içerisinde oldum.


Bu süre zarfında Gaziantep’e hizmet etmek noktasında bizlere katkı ve desteklerini esirgemeyen tüm Gazianteplilere , kurum amirlerimize ve personellerimize teşekkür ediyorum. Gönül kapımızın herkese açık olduğunun bilinmesini ister, en derin saygı ve muhabbetlerimi sunarım.
Allah'a ısmarladık … 

Gökhan KURT



Anahtar Kelimeler: Veda Mesajı