Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Uzm. Dr. Hüseyin Süyür’ü UNUTMADIK!

Uzm. Dr. Hüseyin Süyür’ü UNUTMADIK!

Şehitkamil Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzm. Dr. Hüseyin Süyür’ün yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle vefatının birinci yılında saygıyla anıyoruz.

Kovid-19 pandemi salgını başladığından beri en ön safta mücadele eden Şehitkamil Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzm. Dr. Hüseyin Süyür’ün yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle vefatının üzerinden 1 yıl geçti.

 

Hastalara şifa ve umut dağıtırken hayatını kaybeden Süyür’ü bundan sonra dualarımız ve anılarımızda yaşatacağız...

 

En Acı Veda...

 

Pandemi döneminde binlerce hastayı tedavi eden Şehitkamil Devlet hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hüseyin Süyür gözyaşlarıyla anıldı.

 

Hastane konferans salonunda ailesinin katılımıyla gerçekleşen slayt gösteri ile Süyür’ün fotoğraflarını izleyen aile üyeleri gözyaşlarıyla veda etti, hastane çalışanları da çok sevdikleri doktorlarına son kez veda etmenin buruk hüznüyle gözyaşları içinde vedalaştı.

 

 

Törende bir konuşma yapan Başhekim Dr. Aki Güven FincanGöğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Nükhet Çelik ve Dr. Hüseyin Süyür’ün eşi ve kardeşi gözyaşlarıyla onu ve yaptıklarını anlattı :

 

Eşi “ Hüseyin bizim hep güçlü olmamızı isterdi , bugün acımız çok büyük ama onun saygısına acımızı içimizde yaşatacağız ,oğlumuz Tıp doktoru kızımız Diş hekimi olacak , Onun beyaz önlüğünü gururla taşıyacaklar diyerek tedavisi sürecinde emeği geçen tüm doktorları hemşireleri ve çalışanların ismini sayarak teşekkür etti.

 

Pandeminin kahramanlarından biri olarak sonsuza kadar kalbimizde yaşatacağız.

 

Ruhu şad mekanı Cennet olsun...

 

 

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı: ''Şehitkamil Devlet Hastanesinde Covid19 ile mücadele ederken Covid19 Hastalıgına yakalanarak vefat eden Uz.Dr.Hüseyir SÜYÜR için Başhekimlik tarafından düzenlenen ailesininde hazır bulundugu törene katıldık.


Camiamızın ve ailesinin başı sagolsun. Allah Rahmet eylesin.
 

 

 

 

 

 

 

Gaziantep’te Covid-19 hastaları için mücadele ederken korona virüse yakalanarak 33 gün boyunca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ve kaybıyla sağlık sektörünü derin bir yasa boğan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Hüseyin SÜYÜR’ün ailesine, Yesemek Rotary Derneği tarafından anma ziyareti gerçekleştirildi.

 

 

50 yaşında hayatını kaybeden Dr. SÜYÜR, korona virüsün Türkiye’de görüldüğü günden bu yana gönüllü olarak Covid-19 polikliniğinde çalışıyordu. Duygusal bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Dr. Hüseyin SÜYÜR’ün ailesi ile bir araya gelindi. Ziyaret esnasında, SÜYÜR’ün pandemi süresince yaptığı özverili çalışmalarından bahsedilerek anıldı. Ziyaretin sonunda, Yesemek Rotary Derneği Başkanı Tayfun SAKICI tarafından değerli doktorun ailesine saygı ve minnet göstergesi olarak “Aile ve Toplum Hizmet Ödülü” ile birlikte Hüseyin SÜYÜR’ü adına dikilen fidanlar için sertifika takdim edildi.

 

 

Şehitkamil Devlet Hastanesi’nin Covid Polikliniğinde görevliyken 22 Ekim tarihinde korona virüs testi pozitif çıkan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hüseyin Süyür, 33 gün sonra hayatını kaybetmişti.

 

2020-2021 eğitim öğretim yılı E-twinning projesi kapsamında Nizip Türkan Ömer Okan Anadolu Lisesi ,İngilizce Öğretmeni Buse Şare’den aldıkları destek ile ortak oldukları “ YAŞA Kİ YAŞAT “ projesi çerçevesinde  pandemi döneminde kaybettiğimiz sağlık çalışanı , Gaziantep’in sevilen doktoru Uzman Dr. Hüseyin Süyür’ün ismi okul kütüphanesine verildi.

 

‘Sağlık çalışanları yaşarsa bizi yaşatabilir ‘ düşüncesinden hareketle öğretmen , öğrenci ve veli işbirliği ile çeşitli etkinlikler yapan ilçemiz Türkan Ömer Okan Anadolu Lisesi pandemi sürecine dair farkındalığı arttırmayı amaçlıyor. Nizip Türkan Ömer Okan Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri bizler de bu vesile ile bizler için canı pahasına çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyoruz.