Tolay ve Artan Ailelerinin Mutlu Günü

Tolay ve Artan Ailelerinin Mutlu Günü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanı Dr. Gültekin Serdar ve Berna Tolay’ın kızı Diş Hekimi Elif ile Bülent ve Şeyda çiftinin oğlu Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımc?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanı Dr. Gültekin Serdar ve Berna Tolay’ın kızı Diş Hekimi Elif ile Bülent ve Şeyda çiftinin oğlu Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Baturhan Artan, düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahına sağlık, siyaset ve bürokrasi dünyası akın etti.

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanı Dr. Gültekin Serdar ve Berna Tolay’ın kızı, Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görevli Diş Hekimi Elif ile Bülent ve Şeyda çiftinin oğlu Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Baturhan Artan Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikah törenine sağlık, siyaset ve bürokrasi camiasından birçok önemli sima katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şhain, genç çifte, “Biz Gazianteplilerin bir özelliği var, damatlarımızı Gazianteplileştiririz. Örnek olarak da benim eşim İzzet bey, Malatyalıdır. Kendisi de has Gaziantepli oldu” diyerek salonu kahkahaya boğdu.

 

SAĞLIK, SİYASET VE BÜROKRASİ CAMİASI NİKAHTA BULUŞTU

 

Elif ile Baturhan çiftinin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, nikah şahitliğini; Gaziantep Valisi Davut Gül, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Gökhan Altıparmak, MHP İl Başkanı Cahit Çıkmaz, İzzet Şahin, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Metin Tolay, Mehmet Artan, Murat Uçan, Hikmet Dikbaş üstlendi. Vali Gül, genç çifte evlilik cüzdanını taktim ederek nasihatlerde bulundu.(Nevre Duman/gaziantepdogus.com)

 

Sağlık Dünyası olarak genç çiftleri tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

(reformhaber.com)