Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Tdb 26. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi (Diyarbakır) 27-30 Mayıs 2021 Tarihine Ertelendi

Tdb 26. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi (Diyarbakır) 27-30 Mayıs 2021 Tarihine Ertelendi

Dünyada ve ülkemizde hepimizi etkileyen COVID-19 salgını, dalgalanmalar ve alevlenmelerle devam etmektedir. Bu süreç yaşam şeklimizi ve çalışma prensiplerimizi bir şekilde değiştirmemize neden olmaktadır. Türk Dişhekimleri Birliği olara

Dünyada ve ülkemizde  hepimizi etkileyen COVID-19 salgını, dalgalanmalar ve alevlenmelerle devam etmektedir. Bu süreç yaşam şeklimizi ve çalışma prensiplerimizi bir şekilde değiştirmemize neden olmaktadır. Türk Dişhekimleri Birliği olarak bu zor günlerde aldığımız tüm kararlarda odak noktamız ve önceliğimiz toplum sağlığını korumak ve geliştirmek yönündedir.

Bilim insanları ve otoritelerin özellikle influenza’nın artacağı Eylül, Ekim ve Kasım aylarında, pandemi de yeni bir dalgalanma yaşanacağı ve vaka sayılarının artacağını ifade etmeleri, bu dönemde yapılacak tüm kongreleri riskli buluşmalar olarak tanımlamaktadır. Oluşan bu istisnai durumlar ışığında 15-18 Ekim 2020 tarihlerinde Diyarbakır’da  yapılacak olan TDB 26. Uluslararası Kongresi, tüm hekimlerin, katılımcıların, sektör temsilcilerinin ve firmaların kazanılmış hakları saklı kalmak kaydıyla, 27-30 Mayıs 2021 tarihlerine ertelenmiştir.

27-30 Mayıs 2021'de TDB 26. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi'nde (Diyarbakır) buluşmak üzere...

Türk Dişhekimleri Birliği