Taşdoğan'dan vefa örneği...

Taşdoğan

MHP Gaziantep Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan, Vali Davut Gül ve Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ile yaptığı görüşme neticesinde Sağlık eski Bakanlarından MHP 5. Dönem Gaziantep Milletvekili Cengiz Gökçek’in adının bir o

MHP Gaziantep Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar Sağlık eski Bakanlarından MHP Gaziantep 5. Dönem Milletvekili Cengiz Gökçek’in adının Gaziantep’te bir okula verileceğini duyurdu. Milletvekili Taşdoğan, Vali Davut Gül ve Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ile yapılan görüşme neticesinde merhum Cengiz Gökçek’in adının bir okulda yaşatılacağını açıklarken Taşdoğan’ın bu girişimi kamuoyunda vefa örneği olarak nitelendirildi.

 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

 

Taşdoğan konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Girişimlerimiz sonucunda ‘Cengiz Gökçek’ ismi de bir okulumuzda yaşatılacaktır.

Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz ile yaptığımız görüşmede 5. Dönem MHP Gaziantep Milletvekilimiz ve Sağlık Bakanımız Cengiz Gökçek’in isminin bir okula verilmesi kararlaştırıldı.

Teşekkür ederiz.”

 

(memohaber)