Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Talat Özkarslı hayatını kaybetti

Talat Özkarslı hayatını kaybetti

Galatasaray ve Gaziantepspor formaları giyen eski Milli futbolcu Talat Özkarslı 82 yaşında hayatını kaybetti

Gaziantep'in sevilen ismi, efsanesi Talat Özkarslı hayatını kaybetti. Gaziantep ve Türk futbolunda önemli yeri olan efsane isim Talat Özkarslı bu sabah evinde hayata gözlerini yumdu.  Bir süredir sağlık sorunları yaşayan 82 yaşındaki Koçero lakablı Talat Özkarslı hayata gözlerini kapadı. Talat Özkarslı’nın cenazesinin İstanbul’da bulunan yakınlarının gelmesinin bekleneceği ve yarın defnedileceği öğrenildi.

 

TALAT ÖZKARSLI KİMDİR?

 

21 Mart 1938 Gaziantep'te dünyaya gelen Takat Özkarslı, futbola Gaziantep'te amatör Şehreküstü takımında başladı. Göztepe'de oynarken 1961-1962 sezonunda Gündüz Kılıç tarafından Galatasaray'a transfer edilen Talat Özkarslı, Galatasaray formasıyla 4 Süper Lig ve 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Profesyonel futbol hayatını Gaziantepspor'da noktalayan Özkarslı, 26 kez A Milli Takım formasını terletti.

Şehreküstü bölgemize kazandırdığımız, tüm Gaziantep’in hizmetine sunduğumuz çok amaçlı kapalı spor salonumuza, Gaziantep’in gururu, milli futbolcumuz Talat Özkarslı’nın adını verdik.‬ ‪İyi ki Gazianteplisin ‘Koçero’ ...

‪Talat Özkarslı Kapalı Spor Salonu şehrimize hayırlı olsun.

 

Gaziantep Büyük Bir Değerini Kaybetti


Gaziantep ve Türk Futbolunun yetiştirdiği büyük bir değer olan, şehrimizi en iyi şekilde temsil eden, Şehreküstü Spor Kulübü, Göztepe, Galatasaray ve Milli Takımda yıllarca forma giyen Talat Özkarslı’yı uzun süredir tedavi gördüğü rahatsızlığından dolayı maalesef kaybetmiş bulunmaktayız.


Bugün (10 Haziran 2020) Ahmet Şireci Cami'sinde kılınacak ikindi namazını müteakiben asri mezarlıkta toprağa verileceği açıklanan merhuma, Allah'tan rahmet, yakınlarına ve spor camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.
 

Dr. Samet BAYRAK
Gaziantep Kent Konseyi Başkanı