Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Su Sporları Festivaline Mmt Amerikan Damgası

Su Sporları Festivaline Mmt Amerikan Damgası

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde bulunan tarihi Rumkale’de, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Su Sporları Festivali’ne MMT Amerikan Hastanesi damgasını vurdu. Organizasyonun sağlık sponsoru olan Özel MMT Amerikan Hastanesi’nin

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde bulunan tarihi Rumkale’de, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Su Sporları Festivali’ne MMT Amerikan Hastanesi damgasını vurdu. Organizasyonun sağlık sponsoru olan Özel MMT Amerikan Hastanesi’nin açtığı sağlık standı katılımcı sporcuların ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

 

Yavuzeli’nde bulunan ve tarihi Rumkale, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Su Sporları Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Festivale Özel MMT Amerikan Hastanesi’nin açtığı sağlık standı damga vurdu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan stant da katılımcıların ve vatandaşların nabzını tuttu. Sporcuların ve vatandaşların tansiyon ölçümünün yapıldığı stantta gün boyu ölçümlere devam edildi. Özellikle 5 kilometrelik parkurda sporcuların zorlandığı görülürken, hipotermi geçiren yarışmacılara yapılan müdahale ile vatandaşların sağlıklarına kavuşmada yardımcı oldu. Festival yarışmalarında açık yüzme yarışında Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen 210 yüzücünün kulaç attığı yarışma yaklaşık bir saat sürdü. Başkan Fatma Şahin’in startını verdiği kano ve dragon bot yarışları adeta nefesleri kesti. 16 takımdan 352 sporcu, 5 kilometre uzunluğundaki parkurluk dragon bot yarışı, amansız bir mücadeleye sahne oldu. Açık yüzme yarışıyla heyecanın doruğa çıktığı festivalde, 5 kilometrelik açık yüzme yarışması erkekler kategorisinde, 39 dakika 32 saniyeyle Gaziantep’ten katılan Yunus Ayvazoğlu birinci oldu. Yarışı, Gaziantep’ten katılan Muhammed Talha Eryılmaz 41 dakika 04 saniyeyle ikinci, 44 dakika 40 saniyeyle İstanbul’dan katılan Ömer Faruk Baysoy ise üçüncü tamamladı. Açık yüzme yarışması kadınlar kategorisinde, İstanbul’dan yarışmaya katılan Nilay Erkal 44 dakika 05 saniyeyle birinci, 47 dakika 37 saniyeyle Gaziantep’ten katılım sağlayan Ekin Tuğ ikinci ve 1 saat 2 dakika 37 saniyeyle Adana’dan katılan Nilüfer Duman üçüncü oldu. Dragon yarışında Kaptan Demirbilek birinci geldi. Demirbilek’i Odeabank, Yavuzeli Belediyesi ve Oğuzeli Belediyesi takip etti.