Son 24 saatte vefat eden yıldızlarımız...

Son 24 saatte vefat eden yıldızlarımız...

Corona virüsün acı bilançosuna 6 hekim daha eklendi.Prof. Dr. Lokman Öztürk, Dr. Lütfi Çetinkaya, Dr. Ali Murat Uludoğan, Dr. Levent Cemal Güngör, Dr. Halil Kuddar, Koronavirüsten Hayatını Kaybetti!

Kilisli Profesör İzmir’de vefat etti

 

İzmir’de yaşayan halen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı olan Kilisli Prof. Dr. Lokman Öztürk bugün vefat etti.

 

Egeli Hekimler grubunda “Ege Tıpın Efsane Hocalarından Lokman Öztürk vefat etti” şeklinde vefat haberi verilen Lokman Hoca 62 yaşında idi.

 

Aslen Veteriner Hekim olan Lokman Öztürk, Anatomi alanında ülkemizde ve dünyada tanınmış isimlerdendir.

 

Başhekim Lütfi Çetinkaya koronavirüse yenik düştü

 

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde özel bir hastanede başhekimlik yapan Doktor Lütfi Çetinkaya, koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

 

Gebze ilçesinde bulunan özel bir hastanede başhekimlik yapan Dr. Lütfi Çetinkaya, yaklaşık 1 ay önce rahatsızlanarak koronavirüs testi yaptırdı. İHA’nın haberine göre, test sonucu pozitif çıkan Başhekim Dr. Çetinkaya hemen tedaviye alındı. Daha sonra durumu kötüleşen ve yoğun bakıma alınan Çetinkaya, 1 aylık mücadelesini kaybederek vefat etti. Çetinkaya’nın cenazesinin yarın İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bulunan Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda defnedileceği öğrenildi.

 

Doktor Lütfi Çetinkaya Anma...

 

Dahiliye uzmanı Ali Murat Uludoğan Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi

 

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dahiliye uzmanı olarak görev yapan doktor Ali Murat Uludoğan, yakalandığı yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yenik düştü.

 

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, sosyal medya hesabından, dahiliye uzmanı Ali Murat Uludoğan’ın Kovid-19 sebebi ile yaşamını yitirdiğini paylaştı. Dağlı paylaşımında, “Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim. Sağlık camiamızın başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

 

Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

 

“Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanemizin Dahiliye Uzmanı Ali Murat Uludoğan Kovid-19 nedeniyle tedavi gördüğü yoğun bakımda hayatını kaybetti. Doktorumuza Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar dilerim. Sağlık camiamızın başı sağolsun.”

 

Adana Tabip Odası denetleme kurulu üyesi Dr Levent Cemal Güngör’ü Covid-19 sebebiyle kaybettik.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü ve Adana Tabip Odası Denetleme Kurulu üyesi Dr. Levent Cemal Güngör Covid-19 sebebiyle kaybettik.

 

 

Dr. Halil Kuddar koronavirüse yenik düştü!

 

Uzun zamandır Özel Yalova Uzmanlar Hastanesinde Koronavirüs tedavisi gören Ortopedi Uzmanı Doktor Halil Kuddar yaşam savaşını kaybetti.

 

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından yayımladığı başsağlığı mesajında; ‘’Hastanemizde uzun yıllar görev yapmış olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Halil Kuddar vefat etmiştir.” İfadeleri kullanıldı.

 

Dr. Yavuz Durmuş Covid 19 nedeniyle vefat etti.

 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Yavuz Durmuş Covid 19 nedeniyle vefat etti.  Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarının ve tüm sağlık camiasının başı sağolsun.