Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Sokak ortasında kadın cinayeti!

Sokak ortasında kadın cinayeti!

Akşam saatlerinde Gülistan Şaylemez Diyarbakır'da arkasından vurularak öldürülürken, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde de Hacer Ç. birlikte yaşadığı erkek tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Öte yandan İzmir ve Şanlıurfa'

Olay, akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Yenişehir Mahallesi Lise 4’üncü Sokak’ta meydana geldi. Kaldırımda yürüyen Gülistan Şaylemez’e, arkasından yaklaşan kimliği belirsiz biri kişi tarafından tabanca ile ateş edildi. Şaylemez, vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, saldırgan olay yerinden uzaklaştı.

 

evredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm çabasına rağmen Şaylemez, hayatını kaybetti. Polis, olay yerini güvenlik şeridiyle kapatarak delil araması yaparken, Şaylemez’in cansız bedeni, otopsi için Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

Polis, kaçan zanlının yakalanması bölgede çalışma başlattı.

 

AYRILMAK İSTEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜ

 

Bir diğer kadın cinayeti haberi de Kocaeli’nden geldi. Şirinköy Mahallesi’nde Hacer Çetin (36),4 yıldır aynı evi paylaştığı ve ayrılmak istediğini belirtiği Halim E. (53) tarafından tabanca ile vurularak yaşamını yitirdi.

 

Yaklaşık 4 yıldır erkek arkadaşı Halim E. ile birlikte yaşayan Hacer Çetin, ayrılmak istedi. Bunun üzerine Halim E. ve Hacer Çetin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Halim E., eşyalarını toplamaya başlayan Hacer Çetine, tabanca ile 4 el ateş etti. Genç kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, Halim E. ise kaçarak site içerisindeki başka bir daireye saklandı.

 

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibi, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulduğu belirlenen Hacer Çetin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada polis ekipleri, Halim E.nin saklandığı yeri tespit ederek, gözaltına aldı. Polisin evdeki olay yeri inceleme çalışmasının tamamlanmasının ardından Hacer Çetin’in cenazesi morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(habertürk)