Serap Hemşire’nin Büyük Başarısı Ve Sevimli Ebesi

Serap Hemşire’nin Büyük Başarısı Ve Sevimli Ebesi

Emekliliği gelmesine rağmen emekli olamayan bir ebemiz ve onun doğumunu yaptırdıgı ,çok genç yaşta torpille başhemşire olmuş bir hemşire portresi vardı.Ve taşlanan suçsuz Farkhunda’nın  bir ülkem versiyonu başladı.”Sen misin bu yaşta başhemşire olan dayın mı yaptı amcan mı?,sen falan partiden mi yaptın bu işi ,hatta bizim bu tip isleri yapan yalakasene bile atıfta bulunuldu.Oysa hiçbirşey göründüğü gibi değildi ve ortada kocaman bir emek ve kocaman bir başarı gerçeği vardı.

 

Serap Hemşire Gaziantep’te özel bir hastane’de başhemsirelik yapmaktaydı.Ve çok genç yaşına rağmen bu göreve layık görülmüştü ,bu görevi de yıllardır başarı ile sürdürmekteydi.

 

Ben özel sektördeki yükselişlere her zaman saygı duyarım çünkü o hastaneye  yatırım yapanlar asla ve asla torpil yapma gibi bir lükse sahip degillerdir kendisi bu görevi haketmese emin olun  o makamda olamazdı.Ve tam 7 yıldır çalıştığı hastanede başarıdan başarıya kosan bir meslektaşımız.Genç yaşta büyük sorumluluk alıp büyük başarılara imza atan  ,yaptığı her işten alnının akıyla çıkan degerli meslektaşımız Serap Maslak Aslan Hemşire’yi en emekçi duygularımızla kutluyoruz.Ülkemdeki genç hemsire ve hemşire adayları için bir idol olacağından da şüphemiz yoktur.Gerek sayfamızdaki üyelerimizin ,gerekse diğer platformlardaki kullanıcıların yaptıkları olumsuz yorumlar için de kendisinden özür diliyoruz.

Sosyal medyadaki bunca lince rağmen hala  nezaketini kaybetmediği için de kendilerini bir daha kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

 

SAĞLIKÇI HAKLARI PLATFORMU

 

31 yaşındayım. Evliyim ve 2 çocuk annesiyim. Halihazırda özel bi hastanede görev yapmaktayım. Mesleğimde 13. Yılımda olmakla beraber 13 yıla 2 hastane sığdırdım. Mesleğimdeki ilk görevime Staff hemşire olarak başladım. Daha sonra yenidoğan sorumlu hemşiresi olarak devam ettim. Bir süre sonra göstermiş olduğum özverili çalışma ve azmim sayesinde Başhemşire Yardımcısı ve akabinde 24 yaşında Başhemşire oldum. Aslında ben yaşla değil, davranışlarla ve becerilerle de bir yerlere gelinebileceğinin örneğiyim. Kendimi önce mesleğimde yetiştirip sonrasında eğitim ve öğrenimim ile pekiştirdim. Bir çok mesleki alanda ve yönetici kimliğimi geliştirebileceğim eğitimler aldım. Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim , elbette eğitim ve öğretim herhangi bir bireyin sahip olması gereken en önemli değerdir ancak asıl önemli olan şey EMPATİ ve MERHAMETTİR. Hemşirelik mesleğinin Temelinde yatan sevgi, saygı, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak da bizlere düşen en önemli kutsal görevlerdendir. Bunları çok iyi sağlamak ve aşılamak gerekir. Ben idareci olarak çalışanlarıma çok değer verir, onlara yönetici olarak değil de lider olarak öncülük ederim. Hak , hukuk ve adalet noktasında her zaman doğrunun yanında olur ve kimseyi incitmeden orta yolu bulmaya çalışırım. Torpil konusuna gelecek olursak, sizlerin de bildiği gibi özel sektörde torpilin hiçbir anlamı bulunmamaktadır.  Bizler hastaya en iyi hizmeti, en iyi kaliteyi sunmak zorundayız. Bunu yapamıyorsak uzun soluklu bir iş hayatını hayal bile edemeyiz. Bu duygular yöneticinizde fazlasıyla gelişmişse size bağlı bulunan çalışanlarınızda da gelişiyor. Gerek yöneticilerime , gerek hekimlerime gerekse hastanede çalışan bütün personele karşı saygım sevgim sonsuzdur.

 

Toparlayacak olursam, mesleğimdeki en paha biçilmez durum ise, taburcu etmiş olduğumuz hastalarımızdan aldığımız dualar ve bize geri dönüşlerinin verdiği mutluluk ise herşeye değer...

 

SERAP HANIM İLE ÇALIŞAN EKİP ARKADAŞLARININ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ

 

AYŞE ERÇİN

13 yıllık hemşireyim,

Başhemşire degil eşi benzeri bulunmayan bır insan anlatılmaz sadece çalışan bilir ❤️

 

EDA DOĞAN

10 yıllık hemşireyim;

Engin gönüllü, Başhemşireden çok bir kardeş bir abla gibidir. Yeri gelir kimliğini bırakıp yardıma koşup bizimle birlikte  tedavi hazırlayıp dosya yapar. Candır o CAN ...

 

FİDAN ŞANVERDİ

7 yıllık hemşireyim;

Siz çok anlayışlı bir başhemşiresiniz bütün hemşirelerinizin isteklerini sıkıntılarını dinleyip çözüm bulmaya çalışıyorsunuz her zaman

Kızarken bile kimseyi kırmamaya çalışıyorsunuz

Hemşirelerinizi motive ediyorsunuz baskı yapmadan mutlu ve huzurlu bir şekilde çalışmalarını sağlıyorsunuz

Otoritenizi korkudan değil saygı ve sevgiden sağlıyorsunuz

 

İLKER KABUKLU

24 yıllık Sağlık Memuru yum;

 

SAYIN

BAŞHEMŞİREMİZ

KURUMUMUZ İÇİN BİR MUTLAK KAZANÇTIR.

Kendisine Başarılar diliyorum.

 

GÜLSEN YILMAZ

7 yıllık hemşireyim;

Bir başhemşireden çok fazlası  her hemşirenin örnek alacağı idolü yapacağı bir kişi zeki başarılı mükemmel iletişime sahip bir insan.

 

SİBEL ASLAN

7 yıllık hemşireyim;

Genç dinamik çalışkan ve en önemlisi çok merhametli bir başhemşireye sahibiz.

 

GÜLŞEN ÖZBİRECİKLİ

19 yillık hemşireyim;

Vefalı,  sevecen, güleryüzlü, samimi ve bir başhemsire degil bizlerin  arkadasi sirdaşi oldugunuz icin binlerce kez teşekkürler.