Şehit Doktor Bercis Seden

Şehit Doktor Bercis Seden

Şehit Doktor Bercis Seden Burdurlu olup 42 yaşında doktordu. Olay günü, sabahleyin otomobili ile görev yerine giderken yolda pusu kuran bölücü militanlar tarafından Gaziantep'ten Yavuzeli'ne ayrılan yolun kavşağında açılan yaylım ateşi n

Şehit Doktor Bercis Seden Burdurlu olup 42 yaşında doktordu. Olay günü, sabahleyin otomobili ile görev yerine giderken yolda pusu kuran bölücü militanlar tarafından Gaziantep'ten Yavuzeli'ne ayrılan yolun kavşağında açılan yaylım ateşi neticesi makam şoförü ile birlikte vurularak şehit oldu.

Mekanı cennet ruhu şad olsun.

Minnet ve şükran duygularımızla yadediyoruz.

 

 

Yalçın Mahsereci’nin BERCİS isimli 2.romanı 6. kitabı olarak Platanus Kitap tarafından OCAK 2021’de okuyucunun beğenisine sunuldu.

 

Roman, ulusal yayın ağında doğrudan kitapçılardan ya da on line satış sitelerinden temin edilebiliyor. (Babil.com, odakitap.com, kitap yurdu.com, amazon.com, D&R, emek, idefix, final, n11.com, kidega, ideal kültür, pegem vs.)

 

Bercis, 1980 öncesinin karanlık günlerinde tıbbiyeden mezun olmuş, atamasının bir güneydoğu ili olan Gaziantep’e yapıldığı bir doktor. Mesleğinin henüz başlarında idari görev verilecek kadar başarılı ve idealist genç bir hekim. Eşinden yeni ayrılmış genç bir kadın ve aynı zamanda bir anne… Düşünce dünyasında fırtınalar kopmasına sebep olan yeni geldiği bu görev yerinde gerçek bir fikir  inkılabı yaşar… Aradığı gerçek aşk ise artık çok yakınındadır…Düşünce dünyasında doğrularının yanlış olduğunu gerçeklerin çok daha farklı olduğunu fark ettiği andan itibaren hayatı tamamen değişir. Fikir dünyasındaki bu değişimin kendisini nerelere sürükleyeceğini bilmesi ise imkânsızdır.



Anahtar Kelimeler: Şehit Doktor Bercis Seden