Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Takibinde

Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Takibinde

AK Parti Gaziantep Milletvekili, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, pandemi sürecinde Gaziantep’e sunulan destekler ve şehir hastanesinde gelinen sürece ilişkin bilgi verdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, pandemi sürecinde Gaziantep’e sunulan destekler ve şehir hastanesinde gelinen sürece ilişkin bilgi verdi. Milletvekili Koçer, şehir hastanesinde yaşanan gecikmeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiklerini aktardı.

 

AK Parti Gaziantep Milletvekili, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Korona virüs sürecinde Gaziantep’e 1.6 Milyar TL çeşitli başlıklarda ödeme yapıldığını aktardı. Milletvekili Koçer,  91 binden fazla kişinin 14 ay boyunca kısa çalışma ödeneğinden faydalandığını ve istihdamın devam ettiğini kaydetti. Kentteki en büyük sorunlardan biri olan ve yıllardır tamamlanamayan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne ilişkin bilgi veren Milletvekili Koçer, “Şehir hastanemiz uluslararası iki firmanın hukuki sorunlarından dolayı bir süredir beklemede. Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızın olduğu toplantı ile süreç yakın takibe alındı. Kısa sürede çözülmesini planlıyoruz. Ancak her türlü gecikme öngörülerek 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne 300 yatak, Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne 300 yatak olmak üzere inşaatlarımız başladı. Beykent bölgesinde planlama yapılıyor. Kuzeyşehir, Beykent ve Organizeye yönelik 500 yataklı bir hastane planlanıyor” ifadelerine yer verdi. (Tülay Kara/ gaziantepdogus)