Savunmaya Destek Ol!

Savunmaya Destek Ol!

Gaziantep Barosu Başkanlığı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, tüm meslektaşlarımızı Eski Adliye binası önünde savunmaya destek olmaya çağırıyoruz.dedi.

SAVUNMAYA DESTEK OL!

 

‘‘Baroları böl, parçala, yönet’’ ve ‘‘savunmayı susturma’’ projesine kalkan olmak için, bu projeyi asla kabul etmeyeceğimizi, sindirmeyeceğimizi ve hiçbir otoriteye teslim etmeyeceğimizi bir kez daha haykırmak için 30.06.2020 Salı (yarın) saat 12:30’da Eski Adliye binası önünde düzenleyeceğimiz ‘‘ Savunma Mitingine tüm meslektaşlarımızı cübbeleriyle, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak katılmaya, savunmaya destek olmaya çağırıyoruz.

 

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR.

 

GAZİANTEP BAROSU BAŞKANLIĞI

 

 

Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş ŞARKLI; ’’ Hazreti İbrahim’i içine atmak için Nemrut o güne kadar görülmemiş büyüklükte bir ateş yaktırmış.  Olacakları izleyen insanlar bir karıncanın ağzında su damlası ile ateşe doğru gittiğini görünce karıncaya “ne yapmaya çalışıyorsun” diye sormuşlar. Karınca “ateşi söndürmeye gidiyorum” demiş. İnsanlar “ağzındaki bir damla su ile bu koca ateşi nasıl söndüreceksin” diye gülmüşler.  Karınca cevap vermiş “evet, belki söndürmez ama maksat safımız belli olsun”. #savunmayasaygi

 



Anahtar Kelimeler: Savunmaya Destek Ol!