Sağlık İdarecisi İzzet Eracar vefat etti.

Sağlık İdarecisi İzzet Eracar vefat etti.

Hacettepe Üniversitesi Sağlık idaresi yüksek okulunda 1984-1990 yılları arasında eğitim gören değerli meslektaşımız Eracar bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Hacettepe Üniversitesi Sağlık idaresi yüksek okulunda 1984-1990 yılları arasında eğitim gören Eracar bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Sağlık İdarecileri Dernekler Federasyonu Başkanı Ramazan Ata'nın sınıf arkadaşı Eracar'a Allah'tan rahmet kederli ailesine ve meslektaşlarına başsağlığı diliyoruz .

 

Ramazan Ata'da " Az önce aldığım haberle çok üzüldüm, Meslektaşım ve sınıf arkadaşım 88 Siyo mezunu İzzet Eracar kardeşim vefatını büyük bir teessür ile öğrendim Tüm sağlık idarecilerine başsağlığı diliyorum ailesine sabırlar dilerim ruhu şad mekanı cennet olsun." dedi.

 

Merhum'un cenazesi bugün (16 Ekimde ) memleketi Tosya’da toprağa verilecektir. 

 

İzzet Eracar Kimdir?

 

1964 yılı Kastamonu Tosya doğumluyum ilk orta ve lise öğrenimimi İstanbul da tamamladıktan sonra Üniversite eğitimimi Hacettepe Üniversitesi Sağlık idaresi yüksek okulunda 1984-1990 yılları arasında tamamladım 1990 - 1992 yılları arasında serbest ticaretle iştigal ettim 1992-1993 yılları arasında askerlik görevimi yedek subay olarak Samsun ve Ankara illerinde tamamladım 1993 yılından bu güne orta ve büyük ölçekli muhtelif holding ve şirketlerde ağırlıklı olarak Muhasebe ,Finansman İdari ve Mali işler alanlarında yönetici görevlerde bulundum. İstanbul Avrupa yakasında yaşamaktayım. Sağlık hizmetleri konusunda işletmecilikten ve finansal yönetim tecrübelerimden gelen uzmanlığımla Sağlık kurumları yönetim danışmanı olarak yer almak ve bu konuda katkı sunmak isterim.