Sağlık çalışanları moral pikniğinde bir araya geldi!

Sağlık çalışanları moral pikniğinde bir araya geldi!

Korana virüs salgınında şüphesiz en çok sağlık çalışanları etkilendi. Kısıtlamaların kaldırılarak normalleşme ye geçilmesinin ardından Özel Akademi Hastanesi tarafından sağlık çalışanları için düzenlenen moral pikniğinde bir

Korana virüs salgınında şüphesiz en çok sağlık çalışanları etkilendi. Kısıtlamaların kaldırılarak normalleşme ye geçilmesinin ardından Özel Akademi Hastanesi tarafından sağlık çalışanları için düzenlenen moral pikniğinde bir araya gelindi.

 

 

Özel Akademi Hastanesi tarafından organize edilen moral piknigine Özel Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çelik, Hastane Başhekimi Doç.Dr. Ömer Evirgen, Hastane Müdürü Cengiz Akar, Başhemşire Serap Maslak Aslan, çok sayıda hekim ve sağlık çalışanı katıldı. Özel Akademi Hastanesi hekim,sağlık çalışanları ve hastane personeli normalleşme sürecinde piknikte bir araya gelerek moral buldu. Çok sayıda hastane çalışanının aileleriyle beraber katıldığı piknikte sağlık çalışanları iş ortamından uzakta doyasıya vakit geçirdi. Ocak başından servis edilen öğle yemeği hep birlikte yenildi.Hastane personeli halay ve oyun havalarıyla gönüllerince eğlendi.
 

 

Özel Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çelik, sağlık çalışanlarıyla beraber sık sık bir araya gelerek yapmış oldukları etkinliklerden son derece mutlu olduklarını bu birlikteliklerden doğan motivasyonun iş ortamına ve sosyal yaşama son derece önemli katkılarda bulunduğuna inandıklarını söyledi.