Sağlık Bakanlığı Gaziantep'i yakından takip ediyor!

Sağlık Bakanlığı Gaziantep

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Gaziantep'in sağlık konuları üzerine yaptıkları görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Koca’nın Gaziantep’teki sürecin yakın takipçisi olduğunu ifade etti.

 

Koçer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

“Sağlık Bakanlığı bütçe görüşmelerimiz devam ederken sürekli takibimiz altında olan Gaziantep’in sağlık konuları ile ilgili bir kez daha Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ile detaylı bir görüşme gerçekleştirdik.

 

Sağlık müdürlüğümüzdeki yeni yapılanma süreci, şehir hastanesi ve Covid19 ile ilgili konularda şehrimizin taleplerini bir kez daha iletme imkanı bulduk. Sağlık Bakanımız sürecin yakın takipçisi olduğunu ifade etmiştir.

 

Sağlık Bakanlığımız vatandaşlarımızın sağlığı için tüm imkanlarını seferber etmiştir ve gereken her konuda etmeye devam edecektir. Alınacak kişisel önlemler ile maske mesafe ve temas kurallarına dikkat etmek hepimizin sağlığı için çok önemlidir.” (megahaber27)