Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Reçeteye ve Endikasyona Göre Çapraz Satış Eğitimi

Reçeteye ve Endikasyona Göre  Çapraz Satış Eğitimi

Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri derneği olarak Gaziantep Eczacılar odasıyla ortak yürütmüş olduğumuz kişisel eğitim ve besin takviyeleri adı altında reçeteye ve endikasyona göre çapraz satış eğitimi düzenlenmiş olup DİNAMİS firma

Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri derneği olarak Gaziantep Eczacılar odasıyla ortak yürütmüş olduğumuz kişisel eğitim ve besin takviyeleri adı altında reçeteye ve endikasyona göre çapraz satış eğitimi düzenlenmiş olup DİNAMİS firmasının katkılarıyla Eğitimci Farmakolog GÜNER YAMAN’ın  verdiği eğitim 18 Ekim Cuma saat 19:00 da eczacılar Odası konferans salonunda gerçekleşti.

 

Yoğun Katılım

 

Derneğimizin yapmış olduğu bu eğitim proğramına 200 üyemiz katılmıştır diyen Dernek Başkanı Yaşar Yıkıcı “Gaziantep Eczacı odası yönetimine ayrıca Başkan İrfan Demirci beye toplantı salonunu bizlere açtığı için çok teşekkür ediyoruz, güzel verimli bir eğitim yaptık üyelerimize. Meslek içi eğitime çok önem veriyoruz,düzenli olarak eğitimler yapmayı planlıyoruz dedi. Dinamis firmasının katkılarına ve  Eğitimci Farmakolog Güner YAMAN’a da çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.Çok verimli bir eğitim sağlandı dedi.