Portekizde 2 ay Gönüllülük Fırsatı

Portekizde 2 ay Gönüllülük Fırsatı

Akdeniz Sağlık İdarecileri Derneği (ASID) koordinatörlüğünde yürütülen yukarıda özet bilgileri bulunan projede Portekiz hareketliliği için 2 gönüllü (1 erkek, 1 bayan) aranmaktadır.

Proje Tarihleri: 3 Ocak 2022 – 02 Mart 2022
Proje Süresi: 2 Ay
Ülke: Portekiz
Gönüllü Sayısı: 2 (İki)
Son Başvuru : 17 Ekim 2021, saat 23.00

Derneğimizin koordinatörlüğünde yürüttüğümüz yukarıda özet bilgileri bulunan projemizin Portekiz hareketliliği için 2 gönüllü (1 erkek, 1 bayan) aranmaktadır. Portekiz’in Porto şehri yakınlarında Cucujaes’te gerçekleştirilecek olan projemizde çalışmak üzere seçilecek olan gönüllüler savunmasız gruplar, göçmenler ve diğer gönüllülerle çalışacak, bireysel ve grup aktivitelerini non-formal öğretim metotları ile gerçekleştirecek ve proje süresi boyunca eğitimlere katılacaklar.


Proje kapsamında gidiş – dönüş uçak bileti, konaklama, cep harçlığı, sağlık sigortası ve vize masrafları projemiz dahilinde karşılanacaktır. OLS dil desteği ile Portekizce dil eğitimi sağlanacaktır. Gidiş – dönüş uçak bileti gönüllü tarafından alınacak, proje sonunda geri ödeme yapılacaktır. Proje ile ilgili detaylar için bilgi paketini dikkatle inceleyiniz. Projeye https://forms.gle/38kjE5Wyk9E54cak8 linkinden başvurulacak, başvuru linkine Europass CV mutlaka eklenecektir. Başvuru formunu doldurmayan ve süresi içinde başvurmayan ve Europass formatında CV eklemeyenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Europass CV’nin İngilizce yazılması zorunludur.  Projelerimize ilişkin duyuruları web sitemizden ve @asidproje instagram sayfasından takip edebilirsiniz.

NOT: COVID nedeniyle proje tarihleri değişebilir.

 

EK: Red Cross Portugal InfoPack (1)

 

ASID - Akdeniz Sağlık İdarecileri Derneği

https://www.asid.org.tr/2021/10/11/https-forms-gle-38kje5wyk9e54cak8/