Özel Gaziantep Sevgi Hastanesinden Örnek Davranış.

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesinden Örnek Davranış.

Koronaya yakalanan aile, gece yarısı Valiliğin önüne gitti.

İddiaya göre, Adem E. isimli bir vatandaş, 3’ü yetişkin, 5’i çocuk toplam 8 kişilik ailesinde koronavirüs belirtilerinin olduğunu fark etmesi üzerine ambulans çağırdı ve aile olarak hastaneye giderek test yaptırdılar. Daha sonra test sonuçları pozitif çıkan aile, gece saatlerinde hastaneye gitmek istedi. Beraberlerinde 2 aylık, 6 yaşında, 8 yaşında olan ve kendilerinde de Covid-19 çıkan çocukları da alan aile, test ve tedavi işlemleri için Gaziantep’teki özel ve pandemi hastanelerinin yolunu tuttu.


TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Aile yakını Cengiz İşbilir, ailenin pandemi ve özel olmak üzere birçok hastaneye gittiğini fakat hiçbirinin kabul etmediğini söyledi. İşbilir’in aktardıklarına göre, aile son çareyi Gaziantep Valiliğinin önüne gitmekte buldu. Burada biraz bekleyen aile için daha sonra ambulans geldi. Ambulansla Gaziantep Özel Sevgi Hastanesine kaldırılan aile fertleri burada tedavi altına alındı.


BİZİM İÇİN CANLAR ÖNEMLİ 

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Başhekimi Dr.İdris Yıldırım; Konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamada hastalar önce bize başvurmuş olsalardı tereddüt etmeden hastaları kabul ederdik dedi. Bizim için canlar önemli. Bu yaşanan olayı öğrendikten hemen sonra hastanedeki hekim ve personel arkadaşlarımız ellerinden gelen tüm fedakarlığı yaparak covid19 tanısı konulan testleri pozitif çıkan aileye yardımcı olabilmek için seferber oldular. Önceliğimiz insan sağlığı ve o hedefte hizmet veriyoruz. Aileyi uygun tedavilerle sağlıklarına kavuşturarak evlerine yollamak istiyoruz şeklinde konuştu.

 

ÖKSÜRÜK, NEFES DARLIĞI BELİRTİLERİ VARMIŞ


Aile bireylerinden Betül E. de sosyal medya hesabından olaya ilişkin açıklama yaptı. Betül E., “Bütün ailemin Covid-19 testleri pozitif ve akşam 22.00’de ambulansla alınıp hiçbir hastanede yer olmadığı için kabul edilmediler. 3 yetişkin 5 çocuğun  ateşleri 37,5 . Öksürük, nefes darlığı olmasına rağmen pandemi ve özel hastanelerin hiçbiri kabul etmedi” ifadelerini paylaştı.