Özel Gaziantep Sevgi Hastanesinde Sağlık Çalışanları Aşılanıyor

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesinde Sağlık Çalışanları Aşılanıyor

Analizleri tamamlandıktan sonra “Acil Kullanım Onayı” verilen CoronaVac aşısı Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi’nde ilk olarak Bashekim Dr.Murat Aydın’a ve devamında sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı.

Analizleri tamamlandıktan sonra “Acil Kullanım Onayı” verilen CoronaVac aşısı Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi’nde ilk olarak Bashekim Dr.Murat Aydın’a ve devamında  sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı.

 

 

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Bashekimi Çocuk Sağlığı ve Hastaliklari Uzmanı Dr.Murat Aydın; Hastanemizde aşılama uygulamaları için aşı odaları, odalarda görevli hemşire ve personel görevlendirmeleri yapılmıştır dedi.Aşı ile ilk toplumsal bağışıklanma adımının atıldığını söyleyen Başhekim Dr.Murat Aydın, “Korona virüsün bu aşılama ile ortadan kalkacağına inanıyoruz. Aşılama ile toplumsal bağışıklama yolunda ilk atımı atacağız. Öncelikle sağlık personelimizden başlayıp, diğer 65 yaş üzeri ve risk gruplarını aşılayarak, peyder pey normal hayata dönüş için gerekli adımları atmış olacağız şeklinde açıklamalarda bulundu.