Özel Gaziantep Sevgi Hastanesinde 4. Koronavirüs hastası, alkışlarla taburcu oldu

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesinde 4. Koronavirüs hastası, alkışlarla taburcu oldu

Sağlığa giden yol sevgiden geçer sloganıyla yıllardır Gaziantep ve bölge halkına hizmet veren ve salgın hastalıklarla mücadele gerekli şartları sağlayan Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Covid-19 hastalarına şifa olmaya devam ediyor.

Sağlığa giden yol sevgiden geçer sloganıyla yıllardır Gaziantep ve bölge halkına hizmet veren ve salgın hastalıklarla mücadele gerekli şartları sağlayan Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Covid-19 hastalarına şifa olmaya devam ediyor.

 

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesinde Covid-19’ test sonuçları pozitif çıkan 4 hasta, tedaviye alındı. Bir süredir koronavirüs tedavileri devam eden hastaların yapılan yeni test sonuçları, negatif çıktı.Sağlık kontrollerinin ardından 4. hastada, hastaneden taburcu edildi.Sağlık çalışanları, koronavirüs hastalarını alkışlarla hastaneden uğurladı. Gaziantep’de Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi görüp, iyileşen 4. hasta, sağlıkçıların alkışları arasında ambulansla evine gönderildi.

 

Göğüs Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Nihat Yıldırım; Salgın hastalıklarla mücadele gerekli şartları sağlayan hastanemizdeki tüm doktorlarımız, hemşirelerimiz ve yardımcı personelimiz ile birlikte koranavirüs enfeksiyonu taşıyan hastalarımıza en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Şuan olduğu gibi bundan sonraki süreçte’de hasta ayrımı yapmadan ‘’Beraber Başardık, Başarmaya devam‘’ edeceğiz şeklinde konuştu.Taburcu olan hastalarımız evinde’de gerekli tedbirleri alarak,koronavirüse tekrar yakalanmamak için mücadelesini sürdürecektir” dedi.

 

24 yaşındaki hasta ( B - G ) Yaşadığı sevinci dile getirerek, “Bu hastalıktan kurtulduğum için evime ve eşimin yanında olacağım için çok mutluyum.Bu yaşadıklarımın tarifi olamaz” dedi.Koronavirüs hastalığına Toplu taşıma veyahut sık kalabalık ortamda bulunduğu için yakalanmış olabileceğini ifade eden ( B - G ), belirtilerin kuru öksürük,ateş,halsizlik ve boğaz ağrılarıyla başladığını belirterek,Özel Gaziantep Sevgi Hastanesine başvurduğunu söyledi.Hastalığım ve sürecinde desteğini ve ilgisini esirgemeyen her daim biz hastalara destek olan Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi idaresine, Göğüs Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Nihat Yıldırım, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Atalar, Anestezi Uzmanı Dr. Aydın Ağbağ ve güler yüz ve samimiyetlerini esirgemeyen tüm sağlık çalışanlarına minnet, şükran ve teşekkürlerimi en samimi duygularımla sunarım dedi.

 

Koronavirüs hastalarının taburcu olma anı,hastanenin sosyal medya hesaplarından’da ‘’Beraber Başardık,Başarmaya devam’’ edeceğiz, “Özel Gaziantep Sevgi  Hastanesi çalışanları, koronavirüs enfeksiyonunda tedavi gören hastalarımızı sağlıklı bir şekilde taburcu etmenin mutluluğunu yaşadık” mesajıyla paylaşıldı.

 

Bizde Sağlık Dünyası Ailesi olarak Koranavirüs enfeksiyonuna yakalanmış vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Yaşanan süreçte hasta ayrımı yapmadan hasta kabul edip şifa veren ellere teşekkür ederiz.Beraber Başardık,Başarmaya devam ‘’ edeceğiz mesajı ile bir kez daha gönülleri feth ettiniz Teşekkürler Sevgi Ailesi.