Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Müdürü Tahir Balcı, COVID-19 PCR testi ile ilgili çalışmalarını açıkladı...

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Müdürü Tahir Balcı, COVID-19 PCR testi ile ilgili çalışmalarını açıkladı...

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi bünyesinde Hastane Müdürü olarak göreve başlayan Tahir Balcı; yeni atandığım bu görevde sağlık sektöründe 15 yılı aşan tecrübemle Özel Gaziantep Sevgi Hastanesine hizmet vereceğimden dolayı çok mutlu

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi bünyesinde Hastane Müdürü  olarak göreve başlayan Tahir Balcı; yeni atandığım bu görevde sağlık sektöründe 15 yılı aşan tecrübemle Özel Gaziantep Sevgi Hastanesine hizmet vereceğimden dolayı çok mutluyum dedi.

 

COVID-19 PCR TESTİNİ ÖZEL GAZİANTEP SEVGİ  HASTANESİ GÜVENCESİ İLE YAPTIRIN


 
PCR (Polymerase Chain Reaction – Polimeraz Zincir Reaksiyonu), herhangi bir semptomu olmasa dahi Koronavirüs taşıyan kişilerin en erken evrede saptanmasını sağlayan güvenilirliği yüksek bir testtir. 

 

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi Müdürü Tahir Balcı,Hastalık tanısının erken evrede konulması, izolasyon, tedavi ve önlem sürecini erken başlatarak hem hastanın sağlığı için hem de salgının kontrol altına alınması için hayati öneme sahiptir.PCR testleri,son teknoloji cihazlarla , eğitimli teknisyenlerimiz tarafından özel kitiyle yapılmaktadır.Sonuçlar 12 – 24 saat arasında verilmektedir. Bulaş riskini en düşük seviyeye indirmek tüm önlemlerin alındığı hastanemizde, testler hazırladığımız özel alanda randevu oluşturularak işleme alınmaktadır dedi.

 

EVİNİZDE VE İŞ YERİNİZDE COVID-19 PCR TESTİ YAPTIRABİLİSINİZ 

 

COVID -19 Pcr  testi yaptırmak isteyip de hastaneye gitmek istemeyenlere ise Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi bu testi evde ya da iş yerlerinde yapma olanağı sağlıyor. Yaşlılar, kronik hastalığı olanlar ya da hastaneye gitmekten çekinen kişilerin, ev ya da bulundukları ortamdaki ihtiyaçları üzerine, evde test işleminin devreye sokan Özel Gaziantep Sevgi  Hastanesi sokağa çıkma yasağı olan günlerde de hizmet vermeye devam ediyor. Bir telefonla ev ya da işyerine giden konusunda uzman personeller kısa süre içerisinde numune alıyor. 

 

Yurtdışına çıkışlarda gidilecek ülke tarafından da COVID-19 Pcr testi isteniyor.Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen hastanemizde virüsü saptamaya yönelik yapılan COVID-19 Pcr testinde, burun ve boğazdan ucu pamuklu ince bir çubuk vasıtasıyla sürüntü örneği alınıyor. Uzman ekibimiz tarafından alınan örnek özel bir kaba konuluyor ve bu örnek laboratuvarımızda test ediliyor. PCR testlerinin sonuçları yapılan laboratuvar incelemesinin ardından 1 gün içerisinde kişiye iletiliyor. 

 

Test sonuçları ise kişiye en geç 24 saat içerisinde iletiliyor.

 

Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi olarak Covid – 19’a karşı, Sağlık Bakanlığı’nın akredite ettiği laboratuvar imkânlarımız, uzman doktorlarımız, eğitimli sağlık personeli ve teknisyenlerimizden oluşan ekibimiz ile bu mücadelede yanınızdayız. Salgın ile mücadeleyi toplumsal sorumluluğumuzun bir parçası olarak görüyoruz.