Özel Düztepe Yaşam Hastanesinden Kurban Bayramı Mesajı

Özel Düztepe Yaşam Hastanesinden Kurban Bayramı Mesajı

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Yenişekerci ve Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhekimi Dr. İdris Ertaşkın Kurban Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Yenişekerci ve Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhekimi Dr. İdris Ertaşkın; Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı süresince Koronavirüs (Covid-19) salgınının halk sağlığı açısından oluşturabileceği riskleri göz önüne alarak sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat çekti.

 

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Yenişekerci yaptığı açıklama, ''Sonraki Bayramlarımızda bir arada ve sağlıklı kalabilmek için bu bayram (kucaklaşma) biz ziyaretlerimizi fiziksel olarak değil uzaktan ama yürekten yapacağız Kurban Bayramının herkese öncelikle sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum'' dedi.

 

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhekim Dr. İdris Ertaşkın; ''Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pandemi sürecinde zor bir dönem geçirilmektedir.Salgının devam ettiği bu günlerde Bayram sevincine, paylaşmanın yaşatacağı mutluluk ve huzura gölge düşürmeden, hastalığın hala önemli ve ciddi olduğunu unutmadan geçirmeliyiz. Bayramda kurallara uymanın,maske mesafe ve hijyen konularına dikkat etmenin önemli olduğunu dile getiren Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhekim Dr. İdris Ertaşkın "Kurban Bayramı vesilesi ile tüm vatandaşlarımızın ve bu süreçte büyük emek harcayan sağlık çalışanlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, iyi bir bayram geçirmelerini diliyorum'' dedi.