Osstem İmplant’tan ‘‘İmplant Üstü Protez’’ Semi̇ner

Osstem İmplant’tan ‘‘İmplant Üstü Protez’’ Semi̇ner

Osstem İmplant tarafından Diş hekimlerine yönelik hazırlanan İmplant Üstü Protez semineri, 16 Kasım 2019 tarihinde Gaziantep Shimall Otel’de gerçekleştirildi.

Osstem İmplant tarafından Diş hekimlerine yönelik hazırlanan İmplant Üstü Protez semineri, 16 Kasım 2019 tarihinde Gaziantep  Shimall Otel’de gerçekleştirildi.

 

Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Özgür Bultan; İmplant Üstü Protez”Tedavisi ve Komplikasyonları hakkında detaylı bilgiler verdi.Diş hekimliğinde İmplant Üstü Protez’in önemi ve uygulamalarının estetiği üzerine verilen seminere Gaziantep Diş Hekimleri Oda Başkanı Dt.Hasan Karabay ve çok sayıda diş hekimi katıldı.

Temel bilgiler başlığı altında Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Özgür Bultan; Protez endikasyonları, implantolojide oklüzyon konseptleri, protez seçimi, ölçü transfer teknikleri, yükleme konseptleri (geçici ve immediat), simante, vidalı, hareketli protez stabilizasyonu konularını anlattı.

 

Diş hekimliğinde implantın önemi ve uygulamalarının estetiği üzerine verilen seminere diş hekimleri yoğun ilgi gösterdi. Bölgedeki diş hekimlerinin katılım sağladığı seminerin sonunda katılımcılara sertifika verildi. İmplant üstü protez eğitiminin ardından, Osstem İmplant Bölge Distribütörü Mehmet Uncu, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr.Özgür Bultan’a katılımları ve paylaştıkları bilgiler için günün anısına bir teşekkür plaketi verdi.

Osstem İmplant sunduğu kalite, fiyat ve garanti şartları ile hem diş hekimlerinin hem de vatandaşların öncelikli tercihi oluyor. Osstem İmplant’ın hekimler nezdinde tercih edilme sebeplerini değerlendiren Osstem İmplant Bölge Distribütörü Mehmet Uncu, “Osstem İmplant bölgenin ve Türkiye’nin en çok tercih edilen implant markası haline gelmiştir” dedi.