Orzaks İlaç Sağlık Çalışanlarının Yanında Olmaya Devam Ediyor

Orzaks İlaç Sağlık Çalışanlarının Yanında Olmaya Devam Ediyor

Orzaks İlaç, yapacağı çalışmalarla diyetisyen ve diyetisyen adaylarının yanında olmaya devam edecek.

360° Beslenme Akademisi” yoğun ilgiyle gerçekleştirildi

 

Orzaks İlaç ve Acıbadem Üniversitesi ASEGEM (Acıbadem Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Gelişim Merkezi) işbirliğiyle gerçekleştirilen 360° Derece Beslenme Akademisi, 23 Şubat-12 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Eğitim koordinatörlüğünde Prof. Dr. Murat Baş, Diyetisyen Yeşim Temel Özcan, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak’ın bulunduğu programa 3.427 diyetisyen ve diyetisyen adayı kayıt yaptırdı.

 

Alanında uzman 19 farklı konuşmacı ile 27 farklı konu başlığında, 40 saatlik eğitimin verildiği akredite sertifika programı, kayıt yaptıran Diyetisyenler ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerine ücretsiz olarak sunuldu. 70 devam zorunluluğu olan program sonunda 1474 kişiye ASEGEM onaylı başarı ve katılım sertifikaları gönderildi.

 

Orzaks İlaç, yapacağı çalışmalarla diyetisyen ve diyetisyen adaylarının yanında olmaya devam edecek.

 

Eczacılara özel “Eczanede 360° Tüketici Sağlığı Akademisi” yapıldı

 

Orzaks İlaç sponsorluğunda eczacılara özel “Eczanede 360° Tüketici Sağlığı” eğitimleri 21 Kasım 2020-6 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Eğitim moderatörlüğünü birbirinden değerli 15 farklı eczacının yaptığı eğitimlerde, alanında uzman 13 farklı sağlık profesyoneli eğitmen olarak yer aldı. Sadece eczacılara ve eczane teknisyenlerine özel olarak hazırlanan eğitime 5.866 eczacı kayıt yaptırdı. 15 farklı güncel konu başlığı altında 30 saat eğitim tamamlanmıştır. Konu seçimleri özellikle eczacılarımız en çok ihtiyaç duydukları konularda yapıldı, eğitim programı eczacılarımıza danışılarak belirlendi. Program sonunda katılım sağlayan tüm Eczacı ve Eczane Teknisyenlerine katılım sertifikaları gönderildi.

 

Orzaks İlaç, yaptığı projelerle sektöre öncülük ederken yapacağı projelerle de her zaman eczacılarımızın yanında olarak sektör liderliğini sürdürecek.