Op. Dr. Hasan Feyzi Katıöz, koronavirüse yenildi

Op. Dr. Hasan Feyzi Katıöz, koronavirüse yenildi

Özel Beyhekim Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hasan Feyzi Katıöz koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Özel Beyhekim Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hasan Feyzi Katıöz yaklaşık 15 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

 

Uzun süredir yoğun bakımda COVİD-19 tedavisi gören 50 yaşındaki Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Katıöz’ün ölümü başta Özel Beyhekim Hastanesi çalışanları olmak üzere tüm sağlık camiasını yasa boğdu.

 

Öte yandan Katıöz için yarın sabah saat 09.00’da Özel Beyhekim Hastanesi önünde cenaze namazı kılınacağı ve ardından cenazesinin memleketi Manisa’ya gönderileceği öğrenildi.

 

 

Hasan Feyzi Katıöz kimdir?

 

1971 doğumlu olan Hasan Feyzi Katıöz 5 çocuk babasıydı. Sağlık eğitimini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamlayan Katıöz, uzmanlığını ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji alanında yaptı. Karasu İlçe Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı ve Başhekimlik yapan Katıöz, bir süre sonra atandığı Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik yaptı. 2010 yılında Özel Beyhekim Hastanesine transfer olan 50 yaşındaki Katıöz, uzun bir süre hastaneye hizmet etti.(medyadetay.com)