“Mutlu bayramlarda bir arada olacağız”

“Mutlu bayramlarda bir arada olacağız”

Bayramların, milli ve manevi birlikteliği sağlamak açısından önemli günler olduğunu belirten Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, “Sevdiklerimizden uzak da olsak bayram heyecanımız, içimizdeki bayram coşkusu eksi

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların birlik beraberlikleri pekiştiren, değerleri koruyup gözetmemizi sağlayan önemli günler olduğuna vurguda bulunan Başhekim Dr. Yanık, “Korona Virüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 81 ilimizde sokağa çıkma yasağı uygulanacak olması nedeniyle birlik ve beraberlik ruhunun hiç eksik olmadığı güzel ülkemizde bu Ramazan Bayramı’nda ne yazık ki bir arada olamayacağız.

Bayramlaşma kültürünün geleneğimizdeki yeri çok kıymetli. Bu süreçte sevdiklerimizden uzak kalsak da teknolojinin bize sağladığı ölçüde sevdiklerimizin sesini duymaya, onları görmeye çalışalım. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda daha sağlıklı ve daha huzurlu bayramlarda yeniden hep bir arada olacağız; zira bu süreç bize bayramlaşma kültürümüzün kıymetini daha iyi anlatmış olacak.

Tüm vatandaşlarımızın sağlıklı ve mutlu yarınlara ulaşmasını temenni ederek, Ramazan Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.