Müge Anlı’nın bulduğu kayıp doktor konuştu! Kıskanç biriyim, tıbbı öyle okudum

Müge Anlı’nın bulduğu kayıp doktor konuştu! Kıskanç biriyim, tıbbı öyle okudum

Antalya’da ziyaretine gittiği halasının evinde kuzeninin küfrüne kızdıktan sonra kayıplara karışan genç doktor Duygu Eda Altıngeyik, araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından dakikalar içerisinde bulunmuştu. Ailesinin günlerce arad?

Antalya’nın Kepez ilçesi Varsak Köyü’nde çiftçi bir ailenin kızı olan yeni mezun doktor Duygu Eda Altıngeyik, 25 Haziran Cuma günü ziyaretine gittiği halasının evinden kayıplara karışmıştı.

 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ise ablasını aramaya gelen doktor adayı erkek kardeşi Mehmet Altıngeyik’e genç doktorun bulunduğu haberini dakikalar içerisinde vermişti.

 

Müge Anlı’nın verdiği haber sonrası Duygu Eda Altıngeyik’in ailesi, kayıp kızlarına kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Canlı yayına bağlanan genç doktor ise ısrarla kırgın olduğunu ifade etmişti. Ancak sitemi uzun sürmeyen Altıngeyik, Müge Anlı’nın sözleri üzerine evine dönmeye ikna olmuştu.

 

“ERKEK OLMASI BU CÜRETİ VEREMEZ”

 

Mezuniyet provasına bile katılmayan genç doktor, bulunmasının ardından Müge Anlı’nın yanına İstanbul’a geldi. Duygu Eda Altıngeyik, herkesin yanıtını beklediği soruya cevap verdi.

 

24 yaşındaki Altıngeyik, “O gün kuzenim küfür etti. Kimse bana destek olmadı. Kadın olduğum için susturuldum. Erkek olması bana böyle davranma cüretini vermez” dedi.

 

“ERKEK ARKADAŞIM PROGRAMA ÇIKTIĞIM İÇİN AYRILDI”

 

Canlı yayındaki ifadeleriyle herkesin dikkatini çeken genç doktor, “Ben kıskanç biriyim… Benden daha iyiyse karşımdaki kıskanıyorum. Arkadaşım okuduğu için ben de tıp okudum. Erkek arkadaşım da programa çıktığım için benden ayrıldı.

 

Ne diyeyim yolu açık olsun” şeklinde konuştu. Tıp okuyan herkesin psikolojisinin yerinde olmadığını da sözlerine ekleyen Altıngeyik, haksızlığa dayanmadığını da ifade etti.

 

30 LİRAYA SATARDI

 

Müge Anlı yaşanan olayın ardından Duygu Eda Altıngeyik’e, birine kızıp kendine zarar vermemen lazım. Seni bulan Ayşegül o gün seni alıp 5 tane adama 30’ar liradan satabilirdi.

 

Senin başına gelecek olan şey buydu. Veya biri sana ormanda tecavüz edip de atabilirdi” dedi. Kuzenine kızıp gecenin karanlığında 3 saat 5 saat yürüyemezsin.

 

Tıp mezunu Duygu Eda Altıngeyik’i evine götüren Ayşegül, arkadaşlarına söylediğinde herkesin şaşırdığını, “hırsız mı değil mi nereden biliyorsun” deyip tepki gösterdiklerini belirtti.(milliyet)