Marmaris'te alevlerin arasında kalan genç, hayatını kaybetti

Marmaris

3 kişinin hayatını kaybettiği, 58 kişinin yaralandığı Manavgat'taki yangından sonra Muğla'dan da acı haber geldi. Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan 25 yaşındaki genç, dumandan zehirlenerek h

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetmiş ve 58 kişi de yaralanmıştı. Bir acı haber de Muğla’nın Marmaris ilçesinden geldi.

 

25 YAŞINDAKİ GENÇ DUMANDAN ZEHİRLENDİ

 

Marmaris’te öğlen saatlerinde çıkan ve bir anda büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ederken, alevlere müdahale eden ekiplere yardımcı olmaya çalışan Şahin Akdemir’in (25) dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Akdemir’in cansız bedeni Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

MOTOSİKLETİYLE YANGINI SÖNDÜRMEYE YARDIM ETMEYE GİTTİ

 

Aslen Köyceğiz’e bağlı Sazak Mahallesi’nden olan ve uzun yıllardır Ortaca ilçesinde yaşayan Şahin Akdemir’in, Marmaris’te turizm sektöründe çalıştığı öğrenildi. 25 aşındaki Akdemir’in, meydana gelen yangına yardım etmek için bugün motosikleti ile bölgeye gittiği ve yangın söndürme çalışmasına yardım ettiği öğrenildi.

 

PAKDEMİRLİ DE TWİTTER’DAN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter’dan şu mesajı paylaştı:”Marmaris’te maalesef bir canı, vatandaşımızı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.”

 

MANAVGAT’TA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

 

Manavgat’ta çıkan yangında Akseki’nin Kepezbeleni köyünde 82 yaşındaki Hasan Ali Yüksel’in ardından Antalya Değirmenli Mahallesi Delioğlanlı mevkisinde ikamet eden Osman Gardaş ve Şehri Gardaş da hayatını kaybetmişti.(sondakika.com)