Kubba:30 Ağustos Zafer Bayramı; Dünya Tarihine Armağan Edilmiş En Büyük Kahramanlık Destanıdır

Kubba:30 Ağustos Zafer Bayramı; Dünya Tarihine Armağan Edilmiş En Büyük Kahramanlık Destanıdır

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Genel Koordinatörü Hayrullah KUBBA, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümünü kutladı.

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Genel Koordinatörü Hayrullah KUBBA, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümü ile ilgili bir kutlama mesajı yayımlayarak şu ifadelere yer verdi:

‘’ 30 Ağustos; 1922'de Dumlupınar'da vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğinin, esarete boyun eğmeden zafere ulaşılabileceğinin en büyük ispatı niteliğindedir. 30 Ağustos Zafer Bayramı, aziz milletimizin dünya tarihine armağan ettiği, her safhası mücadele ve vatanseverlik duygularıyla bezenmiş en büyük kahramanlık destanıdır. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında mihenk taşlarından biri olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı yer almaktadır. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, Cumhuriyet’in Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah ve dava arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın isimsiz tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.’’ diye konuştu.