Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin arasında yeni bir sosyal tesis için protokol imzalandı.

Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin arasında yeni bir sosyal tesis için protokol imzalandı.

KÖKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile dört dörtlük yeni bir sosyal tesis yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon TL, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün öncülüğündeki "Gönül Seferberliği" kampanyasına toplam 3 milyonluk destek, “Kurbantep” kampanyasına ise 100 adet kurban bağışı ile destek sağlayan KÖKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, bu kez de Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile dört dörtlük yeni bir sosyal tesis yapacak. Köksan Holding Merkez Binası'nda Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin arasında yeni bir sosyal tesis için protokol imzalandı.

 

TESİSE ŞIH MEHMET - SIDIKA KÖKOĞLU ADI VERİLECEK

 

“Gaziantep Modeli” ile belediyeciliğe yeni bir anlayış kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu ile Köksan Holding Merkez Binası’nda yeni bir sosyal tesis için protokol imzaladı. Başkanvekilleri Latif Karadağ, Erdem Güzelbey ve Kökoğlu ailesinin mensuplarının hazır olduğu protokolde, Şehitkamil İlçesi’nde Karacaoğlan Mahallesi’nde yapılacak sosyal tesise “Şıh Mehmet- Sıdıka Kökoğlu” adı verilecek