Kıymetimizi bilenler’de var!

Kıymetimizi bilenler’de var!

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzunca süre tedavi görüp taburcu olan bir hasta iyileşince ilk işi bir video hazırlayarak Doktor ve hastane çalışanlarına hediye etti.

Geçen hafta Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzunca süre tedavi görüp taburcu olan bir hasta iyileşince ilk işi bir video hazırlayarak Doktor ve hastane çalışanlarına hediye etti.


Başta Dahili Yoğun bakım Hocası Dr.Öğretim Üyesi Gülseren Elay, Hastane Başhekimi Prof.Dr.Belgin Alaşehirli, Hastane Müdürü Cuma Kerkez olmak üzere Tüm Yoğun bakım çalışanlarına ve hastane yönetimine   çok teşekkür ediyoruz dediler.
Dahili Yoğun bakım sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Gülseren Elay “ Bize çok büyük sürpriz oldu,çok sevindik,teşekkür ediyoruz.Hastalarımıza en iyi tedaviyi sunarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz,bazen hüzünle, acıyla bitiyor ,bazen hastalarımız iyileşerek ,düzelerek bize çok büyük mutluluk veriyor.

 


Biz müzik tedaviyi yoğun bakımda kullanıyoruz. Bu konuda yayınımız da var. Müzik ile ağrı skorlarını düşürdüğümüzü gösterdik.


Sadece ilaç,  makina değil,  müzik ve masajın etkinliğinden de  tedavi sürecinde faydalanmak gerekiyor,hastalarımıza tıbbi tedavi yanında sevgiyle yaklaşarak süreci olumlu hale getiriyoruz “dedi.


Hastamızın abisi de “Bizde size Müzikle teşekkür etmek istiyoruz diyerek bestesi ve şiiri bize  ait olan bu parçayı gönderiyorum “dedi.Sağolsunlar,çok onore olduk,mutlu olduk .Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen başta Başhekimimiz Prof. Dr. Belgin Alaşehirli hocamız olmak üzere tüm yönetime teşekkür ederim "dedi.

 


Hastamızın bize ait yaptığı beste ve şiir şu şekilde:   


Hakkını helal et Sağlıkçım bize 
Doktorum hemşirem sağlık ordumuz 
Bu kötü günlerde muhtacız size,
Huzura erecek  elbet Yurdumuz 
Hakkını helal et Sağlıkçım bize 

Her derdin mutlaka vardır ilacı 
Bu millet gönülden size duacı 
Umudun ülkemin sensin baştacı 
 Hakkını helal et Sağlıkçım bize

Gül açar gönlünde asmaz yüzünü
Saklamaz dilinden tatlı  sözünü 
Belli ki Atamdan almış özünü 
Hakkını helal et sağlıkçım bize

Her derdin mutlak  vardır ilacı 
Bu millet gönülden size duacı

 

Bestekarı: TRT Keman Sanatçısı Talat Er

Söz yazarı: Rüştü Okyar

Söyleyenler: Talat Er ve Nurcan Başpınar