Kilis Devlet Hastanesinde Başhekim Değişti

Kilis Devlet Hastanesinde Başhekim Değişti

2019 yılı Kasım ayından bu yana Kilis Devlet Hastanesi Başhekimliğini yürüten Uzm. Dr. Erkan Kurtaran, görevini Kardiyoloji Uzmanı Dr. Fazıl Arısoy’a devretti.

Kilis Devlet Hastanesinde uzun süredir Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Fazıl Arısoy, Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. Dr. Arısoy 13 Eylül 2021 tarihinde görevine başladı.

 

Kilisli hemşehrimiz Kalp Doktoru Fazıl Arısoy Kilis Devlet Hastanesinde görevine başlayarak hasta kabul etmeye başladı.

 

Dr. Fazıl Arısoy Kimdir?

 

2007-2013 Süleyman Demirel Tıp Fakültesinden mezun olan Kalp Doktoru Fazıl Arısoy, Kilis Devlet Hastanesi Acil Serviste Pratisyenlik, 2014-2018 Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kardiyoloji Uzmanlık Eğitimi, 2020 Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde kardiyoloji ihtisas eğitimi, 2020 den itibaren Kilis Devlet Hastanesinde Kardiyoloji uzmanlığı, Koroner arter hastalığının anjiyo ve stentle tedavisi, kalp yetmezliği tanı ve tedavisi Ritm bozukluğu tanı ve tedavisi tedavilerini yapıyor.

 

Fazıl Arısoy, Gaziantep Lisesi Cebir-Geometri öğretmeni Fazıl Arısoy'un ve  Kilisli Avukat Mehmet Sait Daldaban’ın torunudur.(kilispostasi.com)