Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Kalbi Genç Tutmak İçin 10 Etkili Tavsiye

Kalbi Genç Tutmak İçin 10 Etkili Tavsiye

Liv Hospital Vadistanbul, Sanatçı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent’in moderatörlüğünde Liv Hospital Kalp Takımı hekimleri ile “Kalbi Genç Tutmak İçin 10 Etkili Tavsiye” konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı.

Liv Hospital Vadistanbul, Sanatçı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent’in moderatörlüğünde Liv Hospital Kalp Takımı hekimleri ile “Kalbi Genç Tutmak İçin 10 Etkili Tavsiye” konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı. Sanat, siyaset ve cemiyet hayatının önemli yüzlerinin bir araya geldiği etkinliğe ilgi yoğun oldu.

TRT İstanbul Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Nursaç Doğanışık ve FAMİ Musiki ve Sanat Derneği Korosu’nun müzik şöleni ile başlayan etkinlikte Sanatçı Tülin Kanun’un karma resim sergisinde satılan tüm eserlerin geliri Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketi mağdurlarına ulaştırılmak amacıyla Ahbap Derneği’ne bağışlandı. 

 

TRT İstanbul Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Nursaç Doğanışık ve FAMİ Musiki ve Sanat Derneği Korosu’nun konseri ile başlayan etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı. 

 

 

Ardından moderatörlüğünü Sanatçı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent’in yaptığı söyleşide, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Sertaç Çiçek önderliğinde kurulan Liv Hospital Vadistanbul Kalp Takımı uzmanları Kardiyoloji Uzmanları Prof. Dr. Gökhan Kahveci, Doç. Dr. Ali Buturak ve Uzm. Dr. Utku Zor bir araya geldi. Söyleşide kalp sağlığı konusunda merak edilenler ve kalp sağlığını korumak için yapılması gerekenler konuşuldu. Söyleşi katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile son buldu. 

 

 

Etkinlikte, Sanatçı Tülin Kanun’un karma resim sergisinde satılan tüm eserlerin geliri Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketi mağdurlarına ulaştırılmak amacıyla Ahbap Derneği’ne bağışlandı.