Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

İYİ Parti Gaziantep il başkanlığına Celal Yıldırım atandı

İYİ Parti Gaziantep il başkanlığına Celal Yıldırım atandı

Geçtiğimiz ay istifasını İYİ Parti Genel Merkezi’ne sunan Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu’nun yerine Celal Yıldırım atandı.

İl Başkanı Avukat Oğuz Hocaoğlu’nun istifasının ardından İYİ Parti Genel Merkezinin Gaziantep il başkanlığı için güçlü bir isim için araştırma yaparken, kamuoyuna değişik isimler gündeme gelmişti. Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Genel Başkan Meral Akşener’e il Başkanlığı için Celal Yıldırım ismini önerdi. Dün akşam gerçekleşen telefon trafiği sonrası Genel merkeze çağrılan Yıldırım’a Gaziantep il başkanlığı görevi bizzat Akşener tarafından ataması yapıldı.

 

İSTİFAYI KORAY AYDIN DUYURMUŞTU

 

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu’nun Genel merkezden 9 ilçe başkanını değiştirme talebi kabul edilmemesinin ardından görevinden  istifa etti. İl başkanlığından ayrılışını Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın sosyal medya hesabından duyurmuştu.

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da Hocaoğlu’nun görevi bıraktığını, “Zor günlerde İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığımızı üstlenen, mücadelesi ve çalışmalarıyla göz dolduran değerli kardeşim Oğuz Hocaoğlu kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır. İYİ Parti Ailesi’ndeki yeri bakidir. Hizmetleri için kendisine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun” sözleriyle duyurdu.

 

Aydın’ın paylaşımını alıntılayan Hocaoğlu, “Beraber mücadele ettiğim tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sonuna kadar Partimin emrinde ve hizmetindeyim” ifadelerinİ sosyal medya hesabından duyurmuştu.

 

CELAL YILDIRIM KİMDİR?

 

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde İyi Parti Gaziantep 3.Sıra Milletvekili Adayı Celal Yıldırım, 1964 Gaziantep doğumludur. Atatürk Üniversitesi İİBF mezunu olan Yıldırım, 2006-2015 yılları arasında Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir işletmede genel müdür olarak çalıştı. Daha sonra Tarım Kredi kopetariflerinden emekli oldu. Partisinden kopmayan ve  bir nefer gibi çalışan Yıldırım’ın Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a ve partinin Güneydoğu sorumlusu Mehmet Arslan’a da yakınlığıyla da biliniyor.(memohaber)