İş ve siyaset dünyası bu nikahta buluştu

İş ve siyaset dünyası bu nikahta buluştu

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya’nın Kızı Esma Kaya ile Bay ailesinin oğlu Barış Bay muhteşem bir törenle dünya evine girdiler. Törene siyaset ve iş dünyasından bir çok isim katıldı.

Gaziantep’in sevilen siyasetçisi ve yıllardır Büyük Birlik Partisi’nin Gaziantep İl Başkanlığını yapan çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile bilinen İhsan Kaya’nın bugün mutlu günüydü. İhsan ve Elif Kaya çiftinin matamatik öğretmeni güzel kızı Esma Kaya ile Sabiha ve Nuri Bay çiftinin yakışıklı Damadı Bilişim Uzmanı Barış Bay Şahinbey Belediyesi Kongre Ve Sanat Merkezinde düzenlenen muhteşem törenle nikahları kıyıldı.

 

SİYASET VE İŞ DÜNYASI NİKAHTA BULUŞTU

 

Sevilen siyasetçi Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı İhsan Kayanın Kızı Esma Kaya ve Barış Bay’ın Nikahı siyaset ve iş dünyasından bir çok ismi bir araya getirdi.

 

 

Nikaha, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Büyük Birklik Partisi Gaziantep İl Başkan Vekili Orhan Kızılaslan, Sanko Üniversitesi Hastanesi Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Güzelbey, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Teymur, Ana Vatan Partisi İl Başkanı Vakıf Demir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı  Abdulkadir Gozegir katıldı.

 

 

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya kızının nikahına Ankara, İstanbul, Gaziantep ve bölge illerinden yaklaşık Bin 500 Kişi katıldı. Kaya gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.(gaziantepgunes.com)