İş adamı Hacı Ahmet Ziylan hayatını kaybetti

İş adamı Hacı Ahmet Ziylan hayatını kaybetti

Türkiye'nin yakından tanıdığı iş adamı korona virüsüne yenik düşerek sevenlerini yasa boğdu.

Gaziantep'te ve Türkiye'te tanınan bir çok ünlü markanın sahibi Ziylan Grup onursal Başkanı Mehmet Ziylan tedavi gördügü hastanede Korona virisüne yenik düşerek yaşamını kaybetti.

 

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde yapılan TEKNOFEST 2020 gösterilerini izlemek için Gaziantep'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı takip etmek isteyenlerden istenen korona testinin pozitif çıkması üzerine özel bir hastaneye yatırılan ve durumu giderek ağırlaşarak yoğun bakım ünitesine alınan ve hayır severliğiyle tanınan ünlü işadamı Ahmet Ziylan'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

 

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin dayısı ve aynı zamanda kayınpederi olan Türkiye'de ve Gaziantep'te tanınan ve aynı zamanda Gaziantep Hoşgör Kuran Kursu Vakfı başkanı, Ziylan Grup onursal Başkanı Ahmet Ziylan bu sabah tedavi gördüğü özel hastanede hayata veda etti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen ve Türkiye'nin ünlü markalarından Kinetix, Polaris, Sampa gıdı gibi bir çok markayı bünyesinde bulunduran Ziylan Grup onursal başkanı Ahmet Ziylan'ın cenazesi bugün ikindi namazına mütakiben Asri mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

 

Ahmet Ziylan'ın Cenazesine Gaziantep dışından çok sayıda siyaset ve iş dünyasının önde gelenlerinin katılacağı öğrenildi. (megahaber27)