Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

İpekyolu Rotary Kulübü’nden Sağlıkçılara Vefa Töreni

İpekyolu Rotary Kulübü’nden Sağlıkçılara Vefa Töreni

Aile ve Toplum Üstün Hizmet Ödülleri Sahiplerini Buldu.

Aile ve Toplum Hizmetleri Ödülleri kapsamında topluma karşı üstün hizmet göstermiş, dünyayı etkisi altına alan corona virüse karşı özveri ile çalışarak hayat kurtarmaya devam eden sağlık çalışanlarını temsilen 7 hekime Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikle üstün hizmet ödülü verildi.

 

Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü hem “Büyük Ata’sını andı hem de Aile ve Toplum Üstün Hizmet ödülleri törenini gerçekleştirdi. “Aile ve Toplum Üstün Hizmet Ödülleri’nin topluma ve aileye hizmetler göstermiş olan kişi ya da kurumlar ile rotary kulübüne olumlu katkılarda bulunan rotaryen eş veya aile bireylerini takdir etmek için verilen bir ödül olduğunu belirten İpekyolu Rotary Kulübü Başkanı Dr. Jülide Aksoy İpekyolu Rk olarak dönemimizin 17. Toplantısında bu anlamlı günde Aile ve Toplum Hizmetleri Kapsamında topluma karşı üstün hizmet göstermiş, dünyayı etkisi altına alan corona virüse karşı özveri ile çalışarak hayat kurtarmaya devam eden sağlık çalışanlarını temsilen 7 hekime üstün hizmet ödülü verdiklerini dile getirdi. Bu yıl ödül alan hekimler ise şeyle açıklandı; Uzm. Dr. Belgin İkidağ Özel Anka hastanesi Göğüs hastalıkları uzmanı, Uzm. Dr. Yeliz Karakan 25 Aralık devlet hastanesi Göğüs hastalıkları uzmanı, Uzm. Dr. Mehir Cengiz 25 Aralık Devlet hastanesi Anestezi uzmanı Covid yoğun bakım sorumlusu, Uzm. Dr. Aslı Yıldırım 25 Aralık Devlet Hastanesi Anestezi uzmanı Covid Yoğun bakım sorumlusu, Uzm. Dr. Mehmet Tuncay Ersin Arslan Devlet hastanesi Nefroloji uzmanı Covid yoğun bakım. Uzm. Dr. Ayşe Berna Apan Ersin Arslan Devlet hastanesi Göğüs hastalıkları uzmanı Covid yoğun bakım sorumlusu. Uzm. Dr. Halim Bayram Ersin Arslan Devlet hastanesi Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Covid yoğun bakım sorumlusu Duygu dolu anların yaşandığı gecede plaket alan hekimler Gaziantep'teki tüm sağlık çalışanları adına Rotary’e teşekkürlerini ettiler. Pandemi başladığından bu yana çok yorulduklarını ama böylesi ödüllerin motivasyonlarını ve çalışma azimlerini artırdığını, gördükleri bu takdirin çok kıymetli olduğunu ifade ettiler.

 

 

 

Uzm.Dr. Aslı Gün Yıldırım:"Aile ve toplum hizmetleri özel ödülünü", yaşam kurtarma adına bıçak sırtında çalışmak durumunda olan ve bunu kendi yaşamı, sağlığı, ailesi, ihtiyaçları, geleceği ve değer verdiği her şeyden ödün vererek özveriyle yapan bütün sağlık emekçileri adına kabul ettim. Bu anlamlı ve hepimizi duygulandıran yaklaşımlarından ve pandemi başından beri desteklerinden ötürü İpekyolu Rotary Kulübü'ne ve başkan Jülide Aksoy'a tekrar teşekkür ediyorum'' dedi.