İki Sağlık Çalışanı Kalbine Yenik Düştü!

İki Sağlık Çalışanı Kalbine Yenik Düştü!

Trabzon’da Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Dr. Adnan Bulut evinde ölü bulundu. Bursa Orhaneli Devlet Hastanesinde Sağlık Teknikeri (eczane) olarak görev yapan Mevlüt Gültekin (33) geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybetmi

Trabzon’da Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Dr. Adnan Bulut evinde ölü bulundu.

 

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nden emekli olan ve daha önce Özel 7M Hastanesi’nde de görev alan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olan Dr.Adnan Bulut kalbine yenik düştü.

 

Hayatını kaybeden Dr.Adnan Bulut’un evinde ölü bulunduğu öğrenildi.

 

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesinde Sağlık Teknikeri (eczane) olarak görev yapan Mevlüt Gültekin (33) geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir.

 

Elazığ Fethi Sekin şehir hastanesinde hemşire olarak çalışan 28 yaşındaki Fatma Sevim’in nöbette kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi, Bursa’nın İznik Devlet hastanesinde, Anestezi Uzmanı olarak görev yapan, 41 yaşındaki Uzman Doktor Semih Özdil kalp krizi geçirip hayatını kaybettiği, Urfa’da gören yapan, 51 yaşındaki Göz Hastalıkları Uzmanı, Prof. Dr. Mustafa Güzey, korona sonrası geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından Bursa Orhaneli Devlet Hastanesinin eczane biriminde görev yapan Mevlüt Gültekin’in ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olan Dr.Adnan Bulut'un kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi aynı soruyu yeniden sorduruyor. Bu ölümler tesadüf mü? (saglikpersonelihaber.net)