Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Her zaman Birlikteysek, güçlüyüz... TEİS'liysek daha da güçlüyüz...

Her zaman Birlikteysek, güçlüyüz... TEİS

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) 5. Olağan Genel Kurulu'nu 21 Kasım 2020’de Ankara Plaza Hotel'de üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi.

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) 5. Olağan Genel Kurulu'nu 21 Kasım 2020’de Ankara Plaza Hotel'de üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi.

 

Genel Kurul'da TEİS Genel Başkanı Ecz. Nurten Saydan:

 

Öncelikle; dünyayı ve ülkemizi sarsan covid-19 virüsü nedeniyle yaşanan gelişmelerin hepimizi derinden sarstığını söylemeliyim. Bu süreç bizlere bir kez daha gösterdi ki, bilim ve tıbbın önüne hiçbir şey geçemez ve geçmemeli.

 

Biliyorsunuz coronadan ilk vefat eden kişi bir eczacıydı. Sonrasında yine birçok meslektaşımız bu virüsten hayatını kaybetti. Halkımızın ilk adımda ulaştığı sağlık çalışanı eczane eczacıları olduğundan dolayı, meslektaşlarımız virüs konusunda en başından beri çok dikkatli ve tedbirli davrandıkları için virüsün yayılmasına karşı verdikleri mücadele takdire şayandır.

 

Eczane eczacılarının ilk ve tek sendikası olarak gerçekleştirdiğimiz 5.Olağan Genel kurulumuza ulaştığımız bu günlerde, mesleğimiz için yaptığımız çalışmalar esnasında üyelerimizin bizlere verdiği destek ve daha da büyümenin ve her geçen gün aramıza yeni meslektaşlarımızın katılmasının memnuniyeti içerisindeyim.

 

14 yıl önce 17 tane eczacı maddi ve manevi güçlerini birleştirip, kendi imkanlarını mesleğe hizmet etmek için seferber ederek bir araya geldi ve eczane eczacılarının haklarını savunmak için TEİS’i kurdu.

 

Bu sendika bütün eczane eczacılarının sendikasıdır. Bizler gelecek kuşaktaki meslektaşlarımıza, haklarını özgürce savunabilecekleri, hukuksal olarak her türlü mesleki hakkın aranabileceği imkanlara sahip bir sendika hediye etmek istedik ve bunu başardık.

 

Kazandığımız başarılar ve mesleğin hak ettiği itibara kavuşması için verdiğimiz çabalar karşılığında sizlerin memnuniyetini gördükçe TEİS'i kurmanın ve Genel Başkan olarak hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyorum.

 

TEİS; Mesleğimizin her türlü baskıya karşı korunması için, hatta geliştirilmesi için vazgeçilmez bir kurumdur. Üyelerinin sayısının artmasıyla yaptırım gücü çok daha artacak ve mesleğimizin geleceğini koruyacak, meslektaşlarımızın güvenliğini sağlayacak ve meslek örgütümüzün demir yumruğu olarak her zaman masaya vurulmaya hazır olarak bekleyecek bir örgüt olarak, tüm gelişmiş ülkelerde olduğu gibi, ülkemizde de faaliyetine devam edecektir.

 

Bu yüzden, unutulmamalıdır ki; toplum veya örgüt tabanı ÖRGÜTLERİ ÇALIŞTIRIR.

Sizlerin isteğini ve sesini duymayan,

Tabanının sesini dinlemeyen yönetimler OLAMAZ!

 

Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Başkan olarak Öncelikle Kurucu üyelerimize ve bugüne kadar Sendika organlarında fedakârca çalışan bütün meslektaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

Her zaman dediğimiz gibi Birlikteysek, güçlüyüz...

TEİS'liysek daha da güçlüyüz...