Göz kapağı estetiği ile daha genç ve canlı görünmek mümkün!

Göz kapağı estetiği ile daha genç ve canlı görünmek mümkün!

Göznuru Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Erhan Tümer, “Göz kapağı estetiği ile daha genç ve canlı görünmek mümkün” dedi.

Göz kapağı estetiğiyle, daha estetik ve daha genç bakışlara sahip olabilirsiniz. Göznuru Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Erhan Tümer, “Göz kapağı estetiği ile daha genç ve canlı görünmek mümkün” dedi. Op.Dr.Erhan Tümer göz kapağı estetiği yaptırmak isteyenler için operasyon ve özellikleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


Göz kapağı estetiği nedir ve niçin uygulanır? 


Göz kapağı estetiği ile daha genç ve canlı görünmek mümkün.  Göz kapaklarının estetik cerrahisi (blefaroplasti), yaşın ilerlemesine bağlı olarak üst ve alt göz kapağındaki fazla cilt ve yağ dokusu ile bazı kırışıklıkların giderilmesi amacı ile uygulanan en sık tedavilerden biridir. Dünyada en fazla yapılan cerrahi işlemlerden biridir. Ameliyat sonrasında yüzdeki yorgun ve yaşlı görünüm kaybolmakta, daha genç ve dinamik bir yüz görünümüne kavuşmak mümkün olmaktadır. 
 
Blefaroplasti denen göz kapağı estetiği ameliyatı, aynı zamanda göz ve oküloplastik cerrah olan biz göz hastalıkları uzmanları tarafından başarı ile uygulanmaktadır. Şahsım olarak kendim,  göz kapağı düşüklüğü, göz kapağının içe ve dışa dönmesi,  göz kapağının gevşekliği, göz kapağındaki tümör ameliyatlarının yanı sıra aynı zamanda göz kapağının cilt sarkması ve göz etrafı yağ torbalanması için yapılan blefaroplasti ameliyatlarını da yaklaşık on yıllık deneyimimle yapmaya devam etmekteyim. Blefaroplasti ameliyatları hem üst hem de alt kapak için uygulanabilmektedır. Üst kapakta sadece estetik amaçlı değil aynı zamanda görüş alanını üst bölgede engellediği için de uygulanabilmektedir.


Blefaroplasti alt göz kapağında ise cilt sarkması, cilt sarkması ile beraber göz torbası oluşumlarında veya sadece göz torbası olması durumunda uygulanmaktadır. Göz torbası daha az olup cilt sarkması olmayan hastalarda göz kapağının içinden küçük bir kesi ile göz torbasından kurtarabiliyoruz.