Gaziantep Üniversitesi’nde Rektör Adaylığı Süreci Başladı

Gaziantep Üniversitesi’nde Rektör Adaylığı Süreci Başladı

8 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuruların alındığı Gaziantep Üniversitesi Rektörlük seçimi için müracaatlarda aşağıdaki Rektör adayları dikkat çekti.

8 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuruların alındığı Gaziantep  Üniversitesi Rektörlük seçimi için müracaatlarda aşağıdaki Rektör adayları dikkat çekti.

 

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için mevcut Rektör Prof.Dr. Ali Gür’ün yanı sıra Prof.Dr. Mustafa Araz, Prof.Dr.Mesut Özkaya, Prof.Dr. Mustafa Pehlivan, Prof.Dr. Arif Özaydın’ın YÖK’e rektör adaylığı için başvuru yaptıkları öğrenildi. Ve Rektör adaylarından birisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağustos ayı içerisinde ataması bekleniyor.

 

17 üniversiteye yeni rektör atanacak

YÖK “Rektör Adaylığı Başvuru İlanı”nda, aralarında Gaziantep Üniversitesi’nin de bulunduğu 17 üniversiteye yeni rektör atanacak.

Bu üniversitelerin isimleri şöyle:

İnönü Üniversitesi, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi