Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Gaziantep’te Araç içinde kafasına kurşun sıkılmış ceset bulundu!

Gaziantep’te Araç içinde kafasına kurşun sıkılmış ceset bulundu!

Gaziantep'te, 21 yaşındaki Tahir Taş, aracında bilinmeyen kişi ya da kişiler tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçan 1 kişi yakalayarak gözaltına aldı.

Gaziantep’te, 21 yaşındaki Tahir Taş, aracında bilinmeyen kişi ya da kişiler tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçan 1 kişi yakalayarak gözaltına aldı.

 

Gece saatlerinde Atakent Mahallesi’nde yaşanan olayda Tahir Taş’a, aracından indiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler av tüfeği ile ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Taş, ağır yaralandı. Kanlar içerisinde kalan Tahir Taş’ı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.  Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taş’ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Acil Servis’te tedaviye alınan genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren Tahir Taş’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, olaydan sonra kaçan ve ismi öğrenilemeyen 1 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.(olaymedya.com)